Esküvői buszbérlés: 5 tipp esküvői buszok kiválasztásához

Esküvői buszbérlés

Gond a népes rokonság szállítása egyik helyről a másikra? Az esküvői buszbérlés jó megoldás lehet, számoljunk együtt!

A Smartbusz esküvői buszbérlés szolgáltatása egyedi megoldásokat kínál a megismételhetetlen alkalomra, hogy az utazás zökkenőmentes legyen a nagy napon.

Az esküvői buszbérlés sok tekintetben eltér a hagyományos buszbérlés során elvárt igényektől. Hogyan válasszunk az esküvői buszok közül? Ez az összeállítás ad némi támpontot a tervezés során, ha segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal!

Esküvői buszbérlés, kisbusz bérlés (Tipp 1)

Ne csak a személyek száma alapján válasszunk a buszok között! A különböző 8-10-12-14-25-50 férőhelyes buszokat kreatívan kombinálva jól szervezett, mindenki számára kényelmes utazás érhető el.

Esküvői buszbérlés, kisbusz bérlés (Tipp 2)

Hosszabb utak, (például külföldi esküvő) esetén a buszokat osszuk fel az utasok szokásai szerint is, így senkinek sem okoznak kellemetlenséget mások szokásai. Néhány gyakori példa:
„Baba-mama” busz (Etetés, pelenkázás), „Nagymama-nagypapa” busz (Csendesebb utazás, több megálló) „Dohányzó busz” (cigarettaszünetek út közben), „Hangos” busz (ahol jó zene szól)

Esküvői buszbérlés, kisbusz bérlés (Tipp 3)

Érdemes fix ülésrendet használni így elkerülhető a káosz a csomagok, kabátok, kézitáskák gazdái között. Az érkezéskor ürítsük kis a csomagtereket a ruhatárba, mivel nem biztos, hogy hazafelé is mindenki ugyanazon a buszon utazik.

Buszbérlés esküvőre, kisbusz bérlés (Tipp 4)

Az egyes buszok utasainak neveit és telefonszámait célszerű összegyűjteni és odaadni a sofőröknek. Egy nagyobb esküvői násznép esetén ez a megoldás rengeteg kellemetlenségtől megkímélheti a vendégsereget és a sofőröket és az ifjú párt is.

Esküvői busz bérlése, kisbusz bérlés (Tipp 5)

A buszbérlés során a buszok konvojban haladnak, de mindig vannak személyautóval utazók is a vendégek között. A profin szervezett útvonalterveket megadhatja minden sofőrnek, így könnyen megtalálható az esküvői autósor, ha valaki eltéved vagy megáll menet közben.

Comments are closed.