Buszbérlés árak Budapest és környékén sofőrrel, extrákkal!

Buszbérlés árak Budapest és környékén

A buszbérlés árak Budapest és környékén meglehetősen széles skálán mozognak. Ennek több oka is van.

Ha a fővárosban vagy annak vonzáskörzetében szeretne buszt bérelni, könnyedén elveszhet az egymástól olykor egészen eltérő tarifák és díjszámítási módszerek zavaros útvesztőjében. A legszembetűnőbb különbség természetesen a korrekt, szerződést és számlát adó cégek, illetve a nem hivatalosan, számla nélkül tevékenykedő vállalkozók között mutatkozik meg.

Az árak közötti eltérések okai nyilvánvalóak, ahogyan az ebből fakadó lehetséges következmények is. Ajánlott ezeket mérlegelnie, mielőtt eldönti, melyik céget választja.

Az árakat befolyásoló tényezők

Amennyiben egy szolgáltató a törvényi előírások teljes körű betartásával végzi tevékenységét, nem csupán az átláthatóság követelményeinek tesz eleget, de egyszersmind az általa nyújtott szolgáltatások kifogástalan nívójáról, továbbá az utasai biztonságáról is gondoskodik. A törvénytelenül működő vállalkozásokkal összevetve egy korrekt cégnek több pénzügyi kötelezettsége adódik, hiszen egyebek mellett:

 • az alkalmazottai után járulékot fizet,
 • a bevételek után adózik,
 • folyamatosan karbantartatja járműveit,
 • a külföldi utakra minden esetben biztosítja a kötelezően előírt 2 sofőrt,
 • egy nyelvtudással is rendelkező sofőrnek magasabb bért fizet.

Ezek a költségek értelemszerűen beépülnek az árakba, viszont éppen ezek azok a dolgok, amelyek garantálják:

 • az Ön biztonságát,
 • a kényelmét az utazás alatt,
 • a szerződésben foglaltak maradéktalan teljesülését,
 • a pontos és problémáktól mentes megérkezést a célállomásra,
 • extra szolgáltatásokat,
 • egyedi igényei teljesülését,
 • kérés esetén egy tolmács segítségét,
 • a megfelelő helyismerettel rendelkező szakembert külföldön is,
 • esetlegesen felmerülő problémák esetén pedig a jogorvoslat lehetőségét.

Két korrekt szolgáltató árai között is lehet különbség, ami adódhat például a bérelhető járművek kényelmi funkcióiból, az extra szolgáltatások színvonalából, az egyedi igényekért kért árak eltérő díjszabásából és némiképp az árképzésből is.

Ha Budapesten vagy környékén venne igénybe személyszállítási szolgáltatást, a buszbérlés árak tekintetében érdemes alapos felderítést végeznie, illetve több helyről is ajánlatot kérnie a döntés meghozatala előtt. A fentiek figyelembevételével talán már nem lesz olyan nehéz kiválasztania a megfelelő partnert.

Így dolgozunk mi

Legyen szó budapesti városnézésről vagy hosszabb vidéki, esetleg külföldi utakról, a SmartBusnál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink minden esetben a lehető legkomfortosabban és legbiztonságosabban jussanak el a célállomásra és vissza. Ha cégünket választja, nemcsak a precíz és bonyodalmaktól mentes utazásra kap garanciát, de a különféle extra szolgáltatásaink révén az egyedi igényei is egészen biztosan teljesülnek. A hatékony intézkedésről, illetve a gördülékeny kommunikációról pedig a kellő hely- és nyelvismerettel rendelkező sofőreink gondoskodnak külföldön is. Tegye le voksát minőségi szolgáltatásaink mellett!

Bérelhető autóbuszaink
10000Ft-20000 Ft/óradíjjal:

Az óradíjas konstrukció mellett lehetősége van az utazás során megtett kilométerek alapján is fizetni. Az egységárainkat befolyásolja egyebek mellett a kiválasztott busz típusa, felszereltsége, a szállított személyek száma, illetve hogy igényt tart-e sofőrre. Kérésére egyedi árajánlatot készítünk Önnek díjmentesen.

VW Caravelle

Bérelhető, 9 személyes mikrobusz

Mercedes V-Class

Mercedes Sprinter

Rentable 17 seater bus

Ford Transit

Mercedes Sprinter VIP

Rentable, 21 seater minibus

Mercedes Sprinter VIP (3db)

IVECO IrisBus

MAN Lions Coach

Mercedes Tourismo VIP

Mercedes Tourismo VIP

Bérelhető buszaink különböző felszereltségűek, így biztosan ki tudja választani közülük az igényeinek leginkább megfelelő változatot. Kapacitásukat tekintve a kilenctől egészen a huszonegy személyes kisbuszig terjed a skála, sőt, akár távolsági buszt is bérelhet tőlünk. A komfortos utazás alaptartozékának számító légkondicionáló berendezéssel mindegyik járművünk rendelkezik, de ezen felül tetszése szerint választhat rögzített vagy állítható ülésekkel, bőr üléshuzattal, illetve TV-vel és DVD-vel felszerelt buszt is.

 

Comments are closed.