Buszbérlés extra szolgáltatásokkal, egyedi igényekre is a SmartBUS-tól!

Buszbérlés

Mit kap még a SmartBUS-nál a buszbérlés mellé? Buszbérlés egyedi igényekre hangolva!

A buszbérlés összetett szolgáltatás, sokféle egyedi igény felmerül. Kiegészítő szolgáltatásaival a SmartBUS ezekre az igényekre reagálva állította össze extra szolgáltatásainak listáját.

Célunk, hogy a lehető legtöbb különleges, egyedi, speciális vagy akár extrém igényeknek is megfeleljünk. Ez garantálja azt, hogy Ügyfeleink visszatérnek hozzánk, ha buszbérlés, kisbusz bérlés válik szükségessé. Nálunk a kisbusz bérlés a személyszállításon túl valóban élvezetes, emlékezetes utazás is egyben.

Ha bármilyen egyedi igénye, speciális kérése van a buszbérlés kiegészítéseként, ossza meg velünk!

Kérje egyedi ajánlatunkat, melyet a megjelölt igények maximális figyelembe vételével állítunk össze Önnek.

A buszbérlés kiegészítéseként leggyakrabban igényelt extra szolgáltatásainkat összegyűjtöttük tájékoztatásképpen:

Buszbérlés extra szolgáltatásokkal! Csak néhány igényelhető lehetőség:

• Úti célok és útvonalak tervezése
A buszbérlés célállomását a leggyorsabb vagy a leglátványosabb úton közelítsük meg? Döntse el Ön! A buszos utazás során érinthetünk látványosságokat, helyi nevezetességeket, de választhatja a legrövidebb útvonalat is, ha előre egyeztetett időpont is szerepel programjai között.
• Tökéletes idegen nyelvű kommunikáció
Amennyiben jelzi igényét, a buszbérlés időtartama alatt a célország nyelvét hibátlanul beszélő munkatársunk lesz segítségére az ügyintézés vagy egyéb, nyelvismeretet igénylő helyzetek megoldásában.
• Igény szerinti zene/hanganyag
A buszbérlés ideje alatt akár készülhet a tárgyalásra, meghallgathat egy prezentációt, de lazításképpen akár kedvenc zenéit is hallgathatja, a technikai feltételek adottak lesznek.
• Buszbérlés esküvőre
A meghívott vendégek egy helyre, azonos időpontra szállítása komoly szervezést, koordinációt igényel. Esküvői buszbérlés során szerzett 15 éves rutinunk már sok esküvőszervező partnerünk munkáját könnyítette meg. Egyedi ajánlatkérés űrlapunkon a megadott információk birtokában személyre szólóan szervezzük meg vendégei kényelmes, biztonságos utaztatását akár különböző helyszínekről is.
• Buszbérlés – Alkalmi dekoráció
Szülinapi meglepetés? Esküvői dekoráció? Céges rendezvény vagy csapatépítő tréning? Sportrendezvény? Minden alkalomra egyedi dekorációra lesz szükség, melyet egyeztetés után az adott alkalomhoz, stílushoz harmonikusan valósítunk meg. A mobil dekoráció mindig nagy sikert arat!
• Buszbérlés cégeknek – Dolgozói járat, vásárlói járat
Buszbérlés cégeknek szolgáltatásunk kedvező díjszabása, az adminisztrációra fordított idő minimalizálása rendkívül vonzó alternatíva a céges flotta üzemeltetése helyett. Mindenki pontosan érkezik munkahelyére a dolgozói járatnak köszönhetően. A vásárlói járat üzemeltetése pedig a forgalom növekedését, a visszatérő vásárlók tömegeit eredményezi.

Szezonális munkákra, eseti külföldi megbízásokra, alkalmi jellegű céges rendezvényekre szintén vannak megoldásaink, igényei megjelölését követően kidolgozzuk a leghatékonyabb megoldást.

Kérje egyedi ajánlatunkat igényei megjelölésével!

Comments are closed.