Kisbusz bérlés sofőrrel: megoldás, ha kicsi a kocsi!

Kisbusz bérlés sofőrrel

Kisbusz bérlés sofőrrel:  9, 15, 17, 21 személyes kisbuszok, mikrobuszok állnak rendelkezésére.

Legtöbbször sofőrrel együtt igényelnek bérelt buszt, külföldi utakra pedig közkedvelt kiegészítő szolgáltatásként gyakran kérnek idegen nyelvet is beszélő munkatársat. Külföldön a hatékony ügyintézéshez nagy segítség Megbízóinknak munkatársunk tökéletes nyelvtudása. Minden sofőrünk nagy rutinnal és kiváló helyismerettel rendelkezik.

Kisbusz bérlés sofőrrel és egyéb extrákkal? A SmartBUS-nál ez természetes!

Lássuk, miben kérik gyakran segítségünket, valamint milyen kényelmi funkciókkal, egyedi kiegészítőkkel felszereltek rendelkeznek kisbuszaink:
• Sofőr és tolmács egy személyben: Idegen terepen az ember a legtöbbször kicsit bizonytalan. Milyen jó, ha van valaki, aki beszéli a nyelvet és segít, ha valakivel el kell intéznünk valamit. Igazán gördülékenyen mennek így a dolgok.
• Útvonal megtervezése: családi kiránduláskor a leglátványosabb útvonal lesz a legélvezetesebb. Üzleti útra viszont a leggyorsabb kell, hiszen általában konkrét időpontra kell megérkeznie. Minden igényre van megoldásunk.
• Sofőr és idegenvezető egy személyben: Külföldi nyaraláson alkalmával szeretnénk alaposan megismerni az adott várost vagy országot. Ebben is számíthat ránk! A kisbusz bérlés alkalmával, amikor egyeztetjük egyedi igényeit, csak szólnia kell és kiválasztjuk Önnek az adott helyet legjobban ismerő munkatársunkat.
• Speciális igények és megoldások: nyaralni megy a család és a legifjabb tagja még kisbaba? Szükség lenne helyre a babakocsinak és egyéb kiegészítőknek? Munkatársunk úgy rendezi el csomagjaikat, hogy mindennek kényelmes és biztonságos helye legyen.
• Rendezvényekre, esküvőre egyedi dekoráció felhelyezése a kisbuszra, mindig az alkalomhoz illő stílusban

Bérelhető kisbuszaink extra kényelmi funkciókkal, eszközökkel felszerelt járművek:

Bőr belső
Rögzített vagy állítható ülések igény szerint
Kétzónás klíma
Tv, DVD a kellemes zenéért, de akár filmet is nézhetnek pl. a gyerekek

Itt kérheti díjmentes, egyedi ajánlatunkat!

Comments are closed.