Buszbérlés külföldre? Bízza a vezetést a SmartBUS-ra!

Buszbérlés külföldre

Buszvezető kollégáink kiváló helyismerettel rendelkeznek Európa összes nagyvárosában, nyaralóhelyén.

A sokéves együttműködésnek köszönhetően szerteágazó kapcsolatrendszerrel rendelkezünk számos hivatallal, szolgáltatóval. Ez rendkívül hasznos Ügyfeleinknek is, amikor egy-egy speciális helyzetet kell megoldani számukra idegen környezetben.

Munkatársaink több évtizednyi balesetmentes vezetéssel a hátuk mögött garantálják a biztonságos utazást. Türelmes, empatikus hozzáállásukkal pedig speciális bánásmódot igénylő Ügyfeleinknek is csodálatos utazásban lesz részük.

Az útvonalat igény szerint megtervezzük, csak meg kell osztania velünk, mit és hogyan szeretne:

• Látványos legyen az útvonal? Családi nyaraláskor ez lesz ideális.
• Inkább a legrövidebb úton menjük? Üzleti útra ez lehet célravezetőbb, különösen, ha meghatározott időpontra kell megérkeznie.
• Válasszuk a költséghatékonyabb útvonalat? Autópálya helyett válasszunk más útvonalat.
• Országos körutat tervez? Felderítjük az igényeinek megfelelő szálláshelyeket is.

Váratlan műszaki hiba, defekt? Bármikor megtörténhet! Hogyan juthat autópálya matricához külföldön? Ez mind munkatársunk dolga! Buszvezetőinknek ezek rutinfeladatok, melyet gyorsan, rugalmasan megoldanak külföldön is.

Az utazás ideje alatt akkor sem kell unatkoznia, ha már jól ismeri az útvonalat. Hallgathat bármilyen zenét vagy megnézhet egy jó filmet, a technikai feltételek mindegyik általunk kínált bérelhető buszban megtalálhatóak. Buszaink maximális kényelemmel ellátott járművek, nem hiányzik pl. a klíma, a fix vagy az állítható ülés..

Családi utazáskor általában rengeteg a csomag, melyeket a csomagtérben helyezünk el, hogy az utastér szabadon használható, kényelmes legyen.

Ha sportolni megy barátaival, a sporteszközök részére is lesz elegendő hely. Fontos, hogy az igények feltérképezésekor pontosan meghatározzák, milyen és mennyi sporteszköz szállításáról lesz szó, túl a csoport tagjain.

Buszbérlés külföldre felmerülhet egy világsztár koncertje kapcsán is, melyre barátaival szeretne ellátogatni. Ha Ön lép fel külföldön zenekarával, akkor pedig az értékes, speciális szállítást igénylő hangszerekről is gondoskodni kell.

Amennyiben rendkívül sok csomaggal kíván utazni, egy utánfutó bérlése megoldja ezt a problémát, erre is volt már példa a sok év alatt.

Az Ön értékeinek kiemelt figyelmet szentelünk! Célunk, hogy Ön és minden személyes tárgya, csomagja épségben megérkezzen.

A buszbérlés külföldre megtérül, hiszen megoszthatják a költségeket, mely így töredékére csökken, miközben a kényelemről, a gyorsaságról sem kell lemondania. A saját autóval parkolás problémaköre pedig látómezőn kívülre kerül, hiszen nem Önnek kell vele foglalkoznia, sofőrünk megoldja Ön helyett! A pihenésre, kikapcsolódásra szánt idő egyetlen perce sem megy veszendőbe.

Ha külföldre készül, kérje egyedi ajánlatunkat és mérlegeljen, mielőtt eldönti, milyen módon és mennyiért szeretne utazni.

Comments are closed.