9 személyes kisbusz bérlés családi nyaralás idejére igazán nem luxus!

Mikrobusz bérlés - családi nyaralás

Pontokba szedtük, miért éri meg jobban 9 személyes kisbuszt bérelni, mint saját autóval utazni!

1. A sofőr vezet Ön helyett, semmilyen élményről nem marad le az utazás ideje alatt sem

2. Külföldön szükség lehet tolmácsra is bizonyos helyzetekben. Idegen nyelveket profi szinten beszélő sofőrjeink között találunk igényeiknek megfelelőt, aki segíti Önt a felmerülő feladatok elintézésében

3. A 9 személyes kisbusz bérlés kiváló megoldás az összes csomag és gyermekjáték elhelyezésére, így mindenki kényelmesen elfér.

4. A szálláshely lefoglalásában is segítünk igény szerint

5. Az út hosszú. 9 személyes kisbusz bérlés során lehetősége lesz lazítás közben szabadon választható zenét hallgatni, vagy a gyermekek akár megnézhetnek egy jó filmet.

6. Amennyiben igénylik, a sofőr,- mivel ismeri az adott országot, a helyi szokásokat, tudnivalókat, hasznos információkkal tudja ellátni Önöket.

7. Nem utolsósorban pedig mindaz, amit felsoroltunk, összességében olcsóbb is, mint ha más-más szolgáltatóktól rendelték volna meg. (pl. tolmács, idegenvezető, szálláshely megszervezése stb..)

8. A SmartBUS-nál egyedi igényeinek megfelelően állítjuk össze a szolgáltatáscsomagot. Mindent egy helyen, mert így a leghatékonyabb.

Ha most kezdi a családi nyaralás szervezését, a 9 személyes kisbusz bérlés sofőrrel együtt több igényére is kész megoldást kínál.

Számoljon velünk, egyen Ön a SmartBUS legújabb elégedett ügyfele!

Itt tudhat meg rólunk, szolgáltatásainkról további részleteket:

https://smartbus.hu/buszberles-elonyei/

Itt kérhet tőlünk egyedi ajánlatot:

https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/

Comments are closed.