Ausztriai kirándulás? Bérelt kisbusz kellene, hogy mindenki elférjen?

Blog - Mikrobusz bérlés - Ausztria

Ausztria a magas hegyek és a téli sportturizmus hazája, de rengeteg egyéb látnivaló és program is várja!

Ausztria fővárosa, Bécs, köztudottan egy kis „ékszerdoboz”, ahová minden kalandozó kedvű turista el szeretne jutni egyszer. Amennyiben Ön az aktív programturizmus híve, látogasson Bécsbe decemberben, ilyenkor húsznál is több adventi vásár és adventi falu várja a turistákat. Másik kedvelt program ausztriai kirándulás céljaként a szeptember végén megrendezett, szintén sokak által látogatott Wiesn Fesztivál. Programokkal teli vakációs élményben lehet része annak is, aki a jelenleg is zajló, egyhónapos Harmonikafesztiválra látogat el.

Bécs szimbolikus építményei még: Schönbrunn-ban a barokk stílusú kastély, a történelmi központ és a Szent István székesegyház.

Ausztria legközkedveltebb régiói:

Alsó-Ausztria: itt fekszik Bécs, illetve a leghíresebb borvidékek: Wachau és Dunkelsteinerwald

Felső-Ausztriában Linz városa az itt zajló Prix Ars Electronica Fesztivállal, amely a világ egyik leghíresebb médiaművészeti eseménye, sokak kedvelt programja, úti célja. Itt található még a kihagyhatatlan Salzkammergut festői kisvárosa is!

Salzburg tartományában található Salzburg, mely Mozart szülővárosa.

Tirol tartomány a síelők paradicsoma, az Alpok leghíresebb ausztriai része. Rengeteg program és csodálatos tájak várják a havas tájak szerelmeseit. Itt található Innsbruck városa is, a hegyek lábánál elterülő kulturális központ.

Magyar vonatkozású régió Burgenland, ahol a magyar és osztrák kultúra és történelmi emlékek találkoznak. A kismartoni Esterházy kastély, Eisenstadtban a Haydn múzeum, Tarcsafürdőn a Spiegel pralinémanufaktúra a különleges édességek kedvelőinek, a Weinblikk-kilátó Pazar kilátást kínál a környező tájra és még sorolhatnánk a különleges látnivalókat, programokat.

A Konstanzi tó és a Wörthi tó partján pedig a vizes sportokat, a tóparti tájat, életérzést kedvelők találnak sokféle, változatos programot.

Ausztriai kirándulás alkalmával, ha nagyobb a létszám, meggondolandó a bérelt kisbusz az utazáshoz, annak minden kényelmével, ráadásul több autó helyett számolva még olcsóbb is lesz!

Bérelt kisbusz ajánlatkérés

Comments are closed.