Ausztriai síutak kisgyermekkel – a legkisebbek egyedi igényei szerint

Buszbérlés - Ausztriai síutak

Ausztriai síutak tömege várja a kicsiket is! Összegyűjtöttük a kedvenc helyeket, ahol biztosan jól érzik majd magukat.

Innerkrems

Az ausztriai síutak közül az egyik legkedveltebb Innerkrems, mely kiváló helyszín gyermekeknek is síelésre. Családos kedvezményekkel, kicsik lábához, tempójához kialakított pályákkal, magyar síoktatókkal, rengeteg gyermekprogrammal várják a kisgyermekkel érkező vendégeiket.

Hinterstoder

Hinterstoder Felső-Ausztria legmodernebb kivitelben kiépített síparadicsoma. Egyedi fejlesztések, kiváló természeti adottságok, különleges hangulat várja a rengeteg turistát évről-évre. Speciális tanulópályával és kifejezetten gyermekeknek szánt programokkal kedveskednek a legkisebbeknek.

Karintia

Karintia gyöngyszeme, A Millstatti-tó csodálatos tájaival télen és nyáron egyaránt remek helyszín a kikapcsolódásra. Leghíresebb fürdővárosa, Bad Kleinkirchheim különlegessége, hogy a sípályák végétől szó szerint pár lépésnyire találjuk az élményfürdőt. gyerekeknek kell ennél izgalmasabb szórakozás? Azért a felnőttek is garantáltan imádni fogják!

Saalbach

Saalbach-ot Salzburg tartományban találjuk, a régióban a legkedveltebb síkomplexum. Összefüggő, hatalmas területű, állandó, hóbiztos pályákkal. Ha első alkalommal visszük gyermekünket síelni, garantáltan csodálatos élményben lesz része, hiszen gondosan, átgondoltan, igényeik szerint alakították ki a tanulópályákat és az egyéb programokat is.

Lachtal

Lachtal Stájerországban, Murau Kreischberg mellett fekszik. A (nem csak) gyerekeknek szánt, kivilágított szánkó és korcsolyapálya garantálja, hogy –bár nem tartozik a legnagyobb sícentrumok közé, mégis rengetegen látogatják a különleges élményeknek köszönhetően. Gyermekeknek ennél egyedülállóbb szórakozást aligha találunk.

Nassfeld

Nassfeld a Naturarena Természetvédelmi Parkban található. A hely sajátossága, hogy egy helyen találunk kiváló sípályákat mindenki igénye szerint, valamint számos, kirándulásra csábító helyet is. Profi síelők, a gyermekkel érkező családosok, síelni tanulók egyaránt találnak megfelelő helyszínt és programot. A liftekig a Millennium Express kényelme már önmagában is remek szórakozás, valamint -két snowboard parkot is találunk errefelé.

Katschberg

Katschberg a Hohe Tauern hegység déli oldalán vár ránk. Különleges élmény lesz itt található síhinta-sízés az itteni hegyek között. A legkisebbeket pedig a Mini Jet lift és a 300 méteres, vicces kis figurákkal, feliratokkal ellátott pálya fogja elkápráztatni. Gazdag a programkínálat is minden korosztálynak.

Murau

Murau-ban kiváló pályákat találunk kicsiknek-nagyoknak kezdő, haladó, profi és extrém igényekre egyaránt.

Ha már az ausztriai síutak felé tartva is teljes szabadságra vágyik, hogy minden élményből, látnivalóból részesüljön, a kisbusz bérlés megoldást jelent, miközben a megszokott kényelemben, biztonságosan jut el a célállomásra!

Tekintse meg bérelhető buszainkat itt: https://smartbus.hu/berelheto-buszok-kisbusz-berles/

Kérjen egyedi ajánlatot itt: https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/

Comments are closed.