Csehországi nyaralás az úti cél? Bérelt busszal kötetlenül utazhat!

Kisbusz bérlés - Csehországi nyaralás

Csehországi nyaralás? Sör, Unesco kincsek, kultúra, gyógyfürdők, kastélyok, barlangok, különleges élmények várják!

Fővárosa Prága, melynek Óvárosa (Staré Město) az Unesco Világörökség része. Csodálatos, korhű épületek, pazar kastélyok, eredeti prágai hangulat, mely rabul ejti az ide látogatókat. Csehországban igen magas színvonalú idegenforgalmi kiszolgálásra számíthatunk, hiszen az ország fő gazdasági húzóága a turizmus.

Minden év májusában megrendezik itt a nagyszabású Cseh Sörfesztivált, melynek 17 napján turisták ezrei lepik el a várost.

A „Sör hazája” büszke címhez méltóan Csehország több nagyvárosában is rendeznek sörfesztiválokat:

Pilsner Fest Plzeň-ben, az Olomoucký Pivní Festival Olomoucban, vagy a Slavnosti Piva v Českých Budějovicích fesztivál České Budějovicében.

Prágában járva ne hagyjuk ki a közelében található Čestlicét sem, páratlan élménnyel kecsegtet, itt található ugyanis Közép-Európa legnagyobb vízi parkja!

A csendesebb pihenésre vágyóknak ajánljuk Karlovy Vary, Mariánské Lázně és Františkovy Lázně fantasztikus gyógyfürdőit.

Itt a pihenésen túl még gyógyulhatnak is!

Csehországban rengeteg, kiváló állapotban megőrzött várat találnak a történelem szerelmesei: Karlštejn vára, Český Krumlov, a Bechyně-i várkastély, a Bouzov-i vár, a Josefov – Jaroměř híres erődrendszere, Leány-kő vára (Dívci Kámen) és még sorolhatnánk!

A Lednice–Valtice-i Kultúrtáj a Világörökség része. Különlegessége, hogy területén 15, a pápa által bazilikának szentelt székesegyházat is megcsodálhatunk.

Csehország további UNESCO kincsei:

• Český Krumlov , Kutná Hora és Telč történelmi központjai
• Nepomuki Szent János-zarándoktemplom a Zelena Horán.
• Holašovice falu
• Kroměříž és Litomyšl kastély
• Olomouci Szentháromság-oszlop
• Tugendhat-villa Brnóban
• Třebič zsidó negyede és a Szent Prokópiusz-bazilika

Találunk még itt az Óriás-hegységben (csehül: Krkonoše), Lengyelország és Csehország határán egy csodaszép természetvédelmi területet, mely az UNESCO által elismert bioszféra-rezervátum.

Csehország látnivalói karnyújtásra várják! Bérelt kisbusszal igazán kényelmes nyaralásban és felejthetetlen élményekben lesz része.

Az útvonal megtervezésétől kezdve számíthat ránk, sofőrjeink nyelvtudása, helyismerete teszik igazán gondtalanná csehországi nyaralását.

Bérelhető buszaink közül itt választhat: https://smartbus.hu/berelheto-buszok-kisbusz-berles/

Kérje egyedi ajánlatunkat: https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/

Comments are closed.