Esküvői buszrendelés? Kérdések, válaszok, lehetőségek

Esküvői buszbérlés

Szervezik az esküvőt és gondot okoz, hogy több helyről kell egy időpontra szállítani a násznépet?

Az esküvői buszrendelés mellett döntöttek, de nem találnak olyan szolgáltatót, aki igényeik szerint, ugyanakkor korrekt áron szolgáltatna?

Ön esküvőszervező és keresi a legjobb partner céget, hogy a megadott összeghatáron belül tudja tartani az esküvői buszrendelés költségeit is? Az is fontos, hogy megbízója egyedi igényeit is teljesíteni tudja?

Jó hírünk van! Az esküvői buszrendelés kihívása a Smartbus egyik specialitása. Több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal merjük azt mondani, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást. Néhány dolgot azonban át kell gondolnia, mielőtt segítünk kiválasztani Önnek a megfelelő buszt vagy buszokat.

Engedje meg, hogy segítsünk egy kicsit:

Hány személy szállítását kell megoldani?

Egy helyen gyűlnek össze és onnan egyszerre kell akár több száz személyt az esküvő helyszínére vinni? Ebben az esetben kedvezőbb nagy buszt vagy buszokat bérelni, így lesz gazdaságosabb.

Több címről, vagy akár több vidéki helyszínről kell összegyűjteni a vendégeket? Ilyenkor azt javasoljuk, hogy béreljenek több kisbuszt a létszám függvényében, mert sokkal praktikusabb lesz.

Így megoldható a nagy távolságok ellenére is, hogy mindenki egyszerre érkezzen a megadott időpontra.

Hány kisgyermeket kell szállítani? Gondoskodunk számukra megfelelő számú gyerekülésről.

Vidékről jövő kisgyerekes szülők imádják, hogy útközben az extra felszerelésnek köszönhetően a gyerekek mesefilmet is nézhetnek, így kevésbé rakoncátlankodnak.

Biztosan vannak még egyéb kérések, igények is, hiszen minél nagyobb a létszám, annál több ilyen merül fel. Gyűjtse össze, ami csak eszébe jut, nézze át újra a vendéglistát ebből a szempontból is.

Mi segítünk megtervezni, megoldani mindent, hogy a nagy nap igazán tökéletes legyen!

Kérje ajánlatunkat https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/
vagy várjuk hívását: +3630 283 1409 

Comments are closed.