Horvátországi buszos nyaralás bérelt busszal, kényelmesen

Buszos nyaralás - Horvátország

Egy horvátországi buszos nyaralás a legkellemesebb nyári programok egyike a család számára.

Rengetegen választják, hiszen Horvátország közelsége, a rengeteg sziget, az 1500 km-es tengerpart megannyi panzióval, stranddal rendkívül vonzó úti cél a magyarok számára. A magyarokkal közös történelmi helyszínek, látnivalók garmadája várja a régi korok szerelmeseit.

A strandok tiszták, a szálláshelyek árai kedvezőek, a gyönyörű tájak pedig felejthetetlen élményekkel csalogatnak.

A legkedveltebb régió a Kvarner-öböl, már csak a közelsége miatt is, ide sokan átruccannak akár egy hosszú hétvégére is.

Itt található Opatija (másik nevén Abbázia) elegáns, fényűző szállodáival, csodálatos galériákkal ezernyi látnivalóval, programmal az erre vágyóknak. Innen lehet átsétálni Lovranba, ahol különleges, fényűző villák sorát csodálhatják meg.

A romantikus hangulatra vágyóknak Krk szigetét ajánljuk. Meghitt, hangulatos helyeivel, idilli hangulatával akár egy lánykérésnek is igazán méltó helye lehet.

Egy horvátországi buszos nyaralás elképzelhetetlen anélkül, hogy ellátogassunk Isztria csodás tájaira, hiszen igazi mediterrán, olaszos hangulatának varázsát kár lenne kihagynia. Isztria Horvátország egyik legnagyobb szigete, a közeli Olaszország hatása mindent átitat, még a nyelvet is, mindkettőt beszélik a helyiek.

Két régióra osztják a szigetet, Kék-Isztriának nevezik a tengerparti részt, itt sorakoznak a kiváló strandok, szállodák: Rovinj, Medulin, Umag, Pula és Pore.

A sziget belsejében lévő régió Zöld-Isztriának hívják, melyet gyakran illetnek a „horvát kis Toscana” névvel, lankás tájaival, különleges építészeti és egyéb mediterrán látnivalóival közkedvelt kirándulóhely.

Lejjebb, délre egészen Dubrovnikig terül el Dalmácia, melyet északi, középső és déli területekre osztottak a nagy területe és főként hossza miatt. A velencei kultúra nyomait máig őrzik az épületek, a városoknak jellegzetes, különleges hangulatot adva. Semmihez nem hasonlítható élményekkel, jellegzetes tájakkal, rengeteg programmal ajándékozza meg az ide ellátogatókat.

Aki átélte már egy horvátországi buszos nyaralás élményeit, biztosan soha nem felejti el azt a szabadságot, kényelmet, melyet egy bérelt busz és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások kínálnak.

Éljen vele Ön is, idén szavazzon bizalmat a SmartBUS-nak, ha eddig még nem volt velünk kapcsolatban.

Évről-évre visszatérő vendégeink a garancia, hogy az Önök nyaralását is felejthetetlenné tesszük!

Kérje egyedi ajánlatunkat itt

Comments are closed.