Isztriai nyaralás Horvátországban? Isztria gyönyörűségei együtt!

Kisbusz bérlés - Isztriai nyaralás

Isztriai nyaralás a családdal? Isztria, Horvátország legnagyobb félszigete különleges élményeket kínál.

Helyek, ahová mindenképpen érdemes ellátogatnia:

Rovinj:

Isztria legszebb városa. Egyedülálló szépségű, könnyen megközelíthető, emiatt rendkívül népszerű az európaiak körében. Éppen ezért, ha ide készülünk nyaralni, jóval az indulás előtt érdemes a szállást lefoglalni, nehogy emiatt csússzunk le róla! Ha fotókkal akarjuk maradandóvá tenni nyári élményeinket, a reggeli és a délutáni órák a legalkalmasabbak, ilyenkor kevesebb a turista az utcákon.

Poreč:

Poreč Isztria talán legközkedveltebb városa, hiszen rengeteg ősi építmény, vízi park, bazilika, régi híd, az Óváros és még számtalan különleges látnivaló várja a turisták tömegeit. Ha Isztriát tűzte ki célul a nyárra, Poreč kihagyhatatlan!

Opatija:

Horvátország komoly turisztikai múlttal rendelkező, kiemelt üdülőövezete. Régi neve Abbázia, mely még a Habsburgok idejéből való elnevezés. Ilyen régi múltra tekint vissza, ebből a korból is találunk itt szállodát, épületeket, tárgyi emlékeket. Opatija, ahogy régen is a nemesek idejében, ma is a kiváltságosok nyaralóhelyének számít.

Pula:

Az ókor hangulata hatja át ezt a gyönyörű várost. Több ókori építmény maradványait is megcsodálhatjuk itt: a csodálatos templomot, az impozáns ókori diadalívet és a hatalmas amfiteátrumot. Egészen különleges élményben lesz része, ha ellátogat ide!

Rabac:

Csak közigazgatási szempontból tartozik Isztriához, valójában Rabac a Kvarner-öböl gyöngyszeme. A kristálytiszta víz és a hófehéren ragyogó kavicsmező teszi igazán különlegessé. Gyönyörű a kilátás, innen ráláthatunk az egész Kvarner-öbölre. A turistákat első osztályú hotelek tömege várja, exkluzív szolgáltatásokkal, programokkal. Ha igazán fényűző látványra és kiszolgálásra vágyik, Rabac lesz az ideális helyszín.

További csodás helyszínek, ahol garantáltan jól érezheti magát a család apraja-nagyja:

Novigrad, Bale, Fazana, Motovun, Limski Kanal, Buje, Hum Grasisce, Grožnjan (Grisignana), Draguc, Savudrija, Zavrsje, Brijuni Nemzeti Park, A Parenzana vasútvonal

Ha pedig már az isztriai nyaralás felé vezető úton is maximális kényelemre és biztonságra vágyik, válasszon

bérelhető buszaink közül, vagy kérje egyedi ajánlatunkat!

https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/

Comments are closed.