Síutak Ausztria legszebb alpesi tájain: helyi sajátosságok, infók

Sítúra - Ausztria

Síutak Ausztria legszebb síparadicsomaiba? Összegyűjtöttük a legszebb helyeket családosoknak is!

Innerkrems

Tökéletes síelésre kisgyermekes családoknak. Kiemelten magas családos kedvezmények, kellemes klíma, gyerekbarát pálya, gyermek síoktatás magyar oktatókkal, rengeteg program gyermekeknek.

Ski Amadé

Ausztria legritkábban lakott pályarendszere, ismeretlen a sorbaállás. Sokféle pálya, kezdőktől az igazi kihívásokat keresőkig mindenki megtalálja a megfelelőt. Rengeteg egyéb programot is szerveznek a környéken.

Hinterstoder

A legjobban kiépített sícentrum Felső-Ausztriában. A legmodernebb fejlesztések és a csodálatos természeti adottságok egyedi hangulata rengeteg turistát vonz minden évben. A legkisebb tanulókat is várja egy csodálatos tanulópálya, ideális kisgyermekeseknek is.

Ischgl

A Silvretta régióban található síparadicsom talán a legszebb egész Ausztriában. Ausztria és Svájc határán találjuk (Obergurgl, Ausztria-Ischgl, Svájc-Samnaun). A rendkívül hosszú, 250 km sípályának és a 42 modern felvonónak köszönhetően egyedülálló, speciális igényeket is kielégítő téli üdülőhelynek számít.

Obergurgl

Obergurgl egyedülálló hely! Az itteni síliftek rendhagyó módon olyan magasságból indulnak, ahol másutt véget érnek. Azoknak ajánljuk, akik a legmagasabb színvonalat és az extrém pályákat részesítik előnyben.

Karintia

Az idilli környezetben fekvő Millstatti-tó nem csak nyáron kiváló úti cél, télen is tartogat számunkra kellemes meglepetéseket. Bad Kleinkirchheim-nek, Karintia leghíresebb fürdővárosának egyik legvonzóbb különlegessége, hogy szinte a sípályák végénél beléphetünk az élményfürdőbe. A gyerekek is imádják, számukra is van többféle különleges szórakozás!

Saalbach

Salzburg tartomány kiemelt síparadicsoma, hatalmas összefüggő síterülettel, hóbiztos pályákkal. Bátran vihetünk magunkkal kisgyermekeket is, számukra speciális körülményekkel kedveskednek. Akár első élmény is lehet számukra itt a síelés, felejthetetlen élmény lesz!

Lachtal

Stájerországban, Murau Kreischberg közelében találjuk. esti látványosság és egyben szórakozás is, különösen gyerekeknek a kivilágított szánkó és korcsolyapálya. Bár nem tartozik a legnagyobb sícentrumok közé, egyedülálló, idilli hangulatával és különleges programjaival csodálatos élményben részesít minden ide látogatót. Családosoknak, nyugodt helyre vágyóknak kitűnő választás.

Nassfeld

A Naturarena természetvédelmi területen belül található. Különlegessége, hogy egy helyen megtaláljuk a téli sportok sokféle, változatos lehetőségét és rengeteg kirándulásra alkalmas helyet is. A pályák között találunk kiváló minőségűeket a profi sízőknek, a gyermekkel érkező családosoknak, de akár meg is tanulhatunk itt síelni a különböző korcsoportok számára kialakított, szenzációs tanulópályákon. A liftekig a Millennium Express kényelmét élvezhetjük, mely önmagában is remek szórakozás. Két snowboard park is található még itt, érdemes felderíteni ezeket is.

Katschberg

A Hohe Tauern hegység déli oldalán fekvő síparadicsom. A csodás tájakon tett síkirándulás végét megkoronázhatja egy hosszú lesiklással.

Ezt inkább haladóknak ajánljuk! Kezdő síelők válasszák inkább a lankás lejtők pályáit. Itt is csodálatos kilátásban lesz részük. A pályák mindegyike hóágyúzható, garantált a kiváló minőségű havas pálya mindenütt. Különleges élmény lesz az itt található síhinta-sízés a hegyek között. A legapróbb síelőknek egy igazi csoda, a Mini Jet lift és a 300 méteres lankás pálya a vicces kis figurákkal, feliratokkal garantáltan egyedülálló élmény lesz, gazdag programkínálattal kedveskednek a síelésen kívül is kicsiknek-nagyoknak egyaránt.

Gerlitzen

A magyarok által legkedveltebb, leggyakrabban látogatott osztrák síparadicsom. Kedvező fekvése, a gyönyörű táj, a speciális élményeket is kínáló, kiváló állapotú pályák, az extrém kihívások szerelmeseinek szánt egyedi erőpróbára alkalmas eszközök miatt biztos, hogy nem véletlenül szeretünk annyira oda menni telente.

Murau

Hangulatos szálláshelyek, hütték, a legendás stájer vendégszeretet csábítja ide a síelni vágyók tömegeit. No és a kiváló pályák kicsiknek-nagyoknak, kezdőknek, haladóknak, magas szinten síelőknek, de még azoknak is, akik igazán keresik az adrenalin növelő kihívásokat. Bátran mehetünk együtt a családdal, a legkisebbek is garantáltan jól érzik majd magukat.

Élvezze már útközben is a teljes szabadságot, ne maradjon le semmilyen élményről, látnivalóról. Ha a kisbusz bérlés mellett dönt, mindezekre lehetősége lesz a megszokott kényelem és biztonság mellett!

Tekintse meg bérelhető buszainkat itt: https://smartbus.hu/berelheto-buszok-kisbusz-berles/

Kérjen egyedi ajánlatot itt: https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/

Comments are closed.