Szlovákia síelés 2016 – legkedveltebb helyek: Jasna, Chopok síparadicsom

Szlovákia - Síelés

Szlovákia síelés úti céljaként a magyarok első számú kedvence közelségének, kiváló adottságainak és árainak köszönhetően.

Kiválóan karbantartott sípályák, gyönyörű tájak, modern szállodák, apartmanok, panziók sokasága áll készen a nap végére kellőképpen elfáradt síelők kényeztetésére. Szinte minden szálláshelyen van wellness-részleg is. Rengeteg programot szerveznek, minden korosztály talál kellemes kikapcsolódást.

A szlovákiai sípályák, síközpontok kedvező árai – a minőségi szolgáltatások mellett – szintén sokakat vonzanak. A pályák között mindenki megtalálja a tudásszintjének, igényeinek legmegfelelőbbet. A kicsiknek és a kezdőknek síoktatás, a profi szinten sízőknek izgalmas pályák, az extrém kihívásokat kedvelőknek pedig speciálisan kialakított útvonalak kínálják az igazi izgalmakat. Minden igényt kielégítő, stabil hóval fedett pályák sokasága áll rendelkezésre.

A szolgáltatások kiemelten magas színvonalúak, melyek folyamatosan bővülnek, igazodva a folyton változó igényekhez. A legmodernebb infrastruktúrának köszönhetően évről-évre visszatérő vendégeket mindig várja újdonság is.

Jasna síközpont

Az Alacsony-Tátra központi helyén lévő elhelyezkedése kiváló. A Jasna síközpont Szlovákia legnagyobb, összefüggő pályarendszere, mely 5 csillagos minősítéssel büszkélkedhet. A folyamatos bővítéseknek köszönhetően egyre több lift áll rendelkezésre, köztük 6-8 személyes liftek is vannak. Pár éve pedig megvalósult az északi és déli pályarendszer összeköttetése is.

Ha igazán színvonalas kiszolgálásra, kifogástalan sípályákra, érdekes programokra vágyik, válassza Szlovákia síelés vonatkozásában is egy gyöngyszem kedvező áron!

Ha pedig már az utazás ideje alatt is lazítani szeretne, vegye igénybe egy bérelt kisbusz minden kényelmét a SmartBUStól!

Miért a SmartBUS? 

Bérelhető buszainkat a linkre kattintva tekintheti meg 

Áraink: 

Comments are closed.