9 fős kisbusz bérlés alkalmakra, rendezvényekre

Mikrobusz bérlés rendezvényekre

9 fős kisbusz bérlés szolgáltatásunk a legnépszerűbb, leggyakrabban igényelt bérlési konstrukció. 

Nagyobb létszámú társaság esetén rugalmasan ki tudjuk szolgálni igényeiket, akár sportfelszereléssel, speciális eszközökkel (pl. tolószék, babakocsi stb.) is. Esküvőre az alkalomhoz illő, stílussal harmonizáló dekorációval is ellátjuk járműveinket.

Milyen esetekben veszik igénybe leggyakrabban 9 fős kisbusz bérlés szolgáltatásunkat?

• Nagyobb létszámú csoporthoz több személyautó helyett kiváló alternatíva. 9 fő esetén két autó helyett egy 9 fős kisbusz elég lesz. Vezetnie nem kell senkinek, miközben a legmodernebb, minden kényelmi funkcióval ellátott járművel utazhat a társaság. Céges rendezvényekre, legény-és leánybúcsúkra, sporteseményekre, koncertekre ideális.

A család elfér, de a nyaralás idejére szükséges csomagoknak már nem elegendő a hely? A kisbuszban minden és mindenki kényelmesen el fog férni! Családi nyaraláskor szeretnénk az utazás alatt is szeretteinkkel lenni? A sofőr vezet, tehát ennek sem lesz semmi akadálya.

• Üzleti útra megy, és nem szeretne vezetni, inkább felkészülne az utazás ideje alatt a tárgyalásra? Felkészülten, kipihenten, pontosan jelenhet meg. Sofőr munkatársunk rutinjának és helyismeretének köszönhetően minden gondot levesz a válláról.

• Külföldre megy, és nem beszéli az adott nyelvet? Nem csak sofőr, hanem tolmács is kellene? Ilyen jellegű igény esetén az adott nyelvet kiválóan beszélő sofőrt biztosítunk Önnek!

Külföldre megy és nem csak sofőrre, hanem idegenvezetőre is szükség lenne, aki rendelkezik megfelelő helyismerettel? Megoldjuk! Így értékes idejét a látnivalókra, programokra fordíthatja keresgélés helyett.

Az esküvői násznépet kell pontosan, fix időpontra egy helyszínre szállítani? Nem egyszerű feladat, érdemes profikra bízni! Akár több száz fő szállítását is megoldjuk.

• Vidéki rokonokat kell több csoportban a temetés helyszínére szállítani? Több kisbusz bevonásával ezt is megoldjuk, mindenki időben a helyszínen lesz, hogy leróhassa tiszteletét.

Hívja bátran a SmartBUS-t, ha 9 fős kisbusz bérlés szolgáltatásra van szüksége! Szerződésben rögzített, korrekt feltételekkel, 15 éves szakmai rutinnal állunk rendelkezésére!

Itt kérheti díjmentes, egyedi ajánlatunkat: https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/

Comments are closed.