9 személyes kisbusz bérlés sofőrrel, extra szolgáltatásokkal!

9 személyes kisbusz bérlés

A 9 személyes kisbusz bérlés az egyik leggyakoribb, legtöbbek által igényelt megbízásunk.

Sokféle helyzet adódhat, amikor praktikusabb, mint saját autóval utazni. Figyelembe véve a benzinköltséget, a kényelmet, az extra szolgáltatásokat, nem is beszélve arról, hogy mindenki utasként élvezheti az utat, gazdaságos is.

Néhány élethelyzet, ötlet, amikor érdemes a 9 személyes kisbusz bérlés mellett dönteni:

Üzleti utak itthon vagy külföldön:

Ötnél több személy esetén már rendszerint két autó kellene, két sofőrrel. A 9 személyes kisbusz bérlés esetén mindenki készülhet együtt a megbeszélésre, kipihenten érkezve a helyszínre. Buszvezetőink kiváló helyismerete szintén hasznosnak bizonyult, nem kellett adott esetben órákig keresni a helyszínt egy idegen országban.

Kirándulás a családdal hosszabb időre, több gyermek esetén:

Még a nagyobb, családi autóban sem biztos, hogy kényelmesen elfér mindenki a csomagokkal együtt.

Ráadásul senkinek nem kell vezetnie, együtt élvezheti a család a kirándulás minden pillanatát.

Baráti kiruccanás, legénybúcsú, leánybúcsú:

Létszámtól függően egy vagy két kisbusz megoldást nyújt a színvonalas, büntetlen koccintást kínáló, felhőtlen szórakozásra. Mindenki biztonságban, kockázat nélkül fog hazaérni.

Dolgozói járat:

Ha eseti jellegű vidéki megbízást kap a cég, a bérelt kisbusz jobb alternatíva, mint a saját gépjármű beszerzése, hiszen nem használnák ki a céges autót, a költségek viszont elég borsosak éves szinten.

Több ügyfelünk, miután összevetette a saját gépkocsi fenntartási és üzemeltetési költségeit a bérelt, 9 személyes kisbusz bérleti konstrukciójának kiadásaival, a bérlés mellett döntött. Így havonta kapnak egyetlen számlát a folyamatos, tengernyi adminisztráció helyett és még többe sem kerül, sőt!

Esküvői násznép szállítása:

Akár az esküvőszervező, akár a család szervezi a nagy eseményt, a vidéki rokonok utaztatása egy adott helyszínre, fix időpontra komoly kihívást jelent! Ez nekünk 15 év rutinnal a tarsolyunkban sokkal gördülékenyebben kivitelezhető feladat. Megoldottuk már sokszor azt is, hogy több vidéki helyszínről kisbuszokkal szállítottuk a helyszínre a családtagokat. A lényeg, hogy a megadott időpontra és helyszínre mindenki időben megérkezett.

Temetői járatok:

Halottak Napjának környékén, amikor többen egyidejűleg róják le tiszteletüket budapesti temetőkben nyugvó szeretteiknek, gyakori igény, hogy akiknek már nehéz az utazás, vagy egyszerűen kényelmesebb a bérelt busz, összeadják a költségeket és együtt jönnek fel. Hasonló a helyzet, ha valamely rokon temetésére jönnek el.

Sok Ügyfelünk évről-évre visszatér hozzánk, amikor aktuálissá válik. Ismernek minket, nem okoztunk csalódást, sok ügyes-bajos dologban voltunk segítségükre az idők során. Bíznak bennünk, mi pedig ezt minden alkalommal kiemelt figyelemmel, maximális rugalmassággal háláljuk meg.

Ha buszbérlés vagy kisbusz bérlés válik szükségessé, adjon egy esélyt nekünk, hogy Önt is visszatérő utasunkká tehessük!

Itt igényelheti egyedi ajánlatunkat

Comments are closed.