9 személyes kisbusz bérlés sofőrrel üzleti útra: 10 előny, hogy miért!

Kisbusz bérlés üzleti útra

9 személyes kisbusz bérlés szolgáltatásunk sofőrrel együtt üzleti útra több szempontból is előnyös. Hogy miért?

1. A személyautót valakinek vezetnie kell. Ha nincs vállalati sofőr, valamelyik munkatársra hárul ez a feladat.

2. Üzleti úton, különösen egy jelentős tárgyalás előtt szerencsés lehet, ha mindenki együtt tud felkészülni rá. A kisbusz bérlés kiváló lehetőséget kínál erre, mivel nálunk minden kisbusz maximális kényelmi funkciókkal, kiváló műszaki állapotban érhető el.

3. Több napos tárgyalás esetén szálláshelyről is kell gondoskodni. Megbízásunk keretein belül ezt is ránk bízhatja.

4. Szükség lehet tolmácsra is, ebben az esetben nem szükséges külön céggel szerződnie, mivel anyanyelvi szinten beszélő sofőrjeink között találunk igényeiknek megfelelőt, aki ezt a feladatot is maradéktalanul el tudja látni.

5. Nagy horderejű tárgyalások előtt fontos, hogy pontosan érkezzenek meg a tárgyaló felek. A SmartBUS-nál kizárt, hogy eltévedjen a sofőr, hiszen Európa bármely országában kiváló helyismerettel rendelkeznek munkatársaink.

6. Cégünk betartja az aktuális jogszabályok mindegyikét, így nem okozhat problémát a sofőrök pihenőidejének betartása sem, mivel a kötelezően előírt váltósofőr nálunk adott. Fennakadás nélkül, folyamatosan utazva juttatjuk el a célállomásra Ügyfeleinket.

7. A tárgyalásokra szükség lehet bemutató termékekre, prezentációs eszközökre stb. Ezek elhelyezése, biztonságos szállítása számunkra rutin feladat.

8. Az út hosszú. 9 személyes kisbusz bérlés során lehetősége lesz lazítás közben szabadon választható zenét hallgatni, vagy akár megnézni egy jó filmet.

9. Amennyiben igénylik, a sofőr,- mivel ismeri az adott országot, a helyi szokásokat, tudnivalókat, hasznos információkkal tudja ellátni Önöket. Ez a tárgyalás bevezető részében előnyös lehet!

10. Nem utolsósorban pedig mindaz, amit felsoroltunk, összességében olcsóbb is, mint ha más-más szolgáltatóktól rendelték volna meg. (pl. tolmács, idegenvezető, szálláshely megszervezése stb..)

A SmartBUS-nál egyedi igényeinek megfelelően állítjuk össze a szolgáltatáscsomagot. Mindent egy helyen, egy kézben szervezve, mert így a leghatékonyabb.

Ha üzleti útra készül, a 9 személyes kisbusz bérlés sofőrrel együtt velünk előnyös lesz Önnek is!

Legyen elégedett Ügyfeleink csapatának legújabb tagja!

Itt tudhat meg rólunk, szolgáltatásainkról további részleteket:

Itt kérhet tőlünk egyedi ajánlatot:

Comments are closed.