A buszbérlés sofőrrel előnyösebb, ha több gyerekkel indulunk nyaralni?

Költséghatékony kisbusz bérlés

Buszbérlés sofőrrel? A gondolatra sokan megriadnak, mert drágának gondolják. Lássuk, valóban így van-e?

A benzin, az autómatrica szinte ugyanannyiba kerül, tehát a buszbérlés minimális plusz költséggel jár. A sofőr díja pedig a kényelem ára, ami sokszorosan térül meg élményekben, pihenésben, nyugalomban. 

3 gyermekes család esetén a családi autó szűkösen lesz elég 2-3 heti ruhával, játékokkal, netán babakocsival, ha kicsi baba is van. Még ha ügyesek vagyunk és nagyon precízen, helytakarékosan becsomagolunk is mindent, ahogy kezdjük az úton előszedni a dolgokat, a csomagok egyre ziláltabbak lesznek – és egyre több helyet foglalnak. A buszbérlés lehetőséget ad arra, hogy megfelelő méretű járművel vágjunk neki az útnak, amiben kényelmesen elfér minden és mindenki.

Egy családi nyaralás arról szól, hogy apa, anya és a gyerekek együtt fedezik fel a látnivalókat, együtt csinálnak programokat és mindvégig élvezik az együttlét minden percét, igaz?

Ez nehezen valósítható meg úgy, hogy apa és anya felváltva vezetnek vagy teljes mértékben apára hárul a feladat. A megérkezést követően pedig, aki vezetett, nagy valószínűséggel hullafáradt és pihenni szeretne. Aki az úton a gyerekekkel foglalkozott, szintén nagyon elfáradt – ő is pihenni szeretne. A gyerekek pedig mindenütt gyerekek, akik igénylik a folyamatos figyelmet.

Kérdés: kinek lesz energiája velük játszani, foglalkozni? Ők egész idő alatt ültek a kocsiban, ami azt eredményezi, hogy amint lehet, szaladgálni, mozogni szeretnének… Hiszen nyaralni jöttek!

Önök is látják a karikás szemeket és a kétségbeesett pillantásokat..?

A buszbérlés sofőrrel együtt éppen ezért kiváló megoldás! Mindketten tudnak egész úton a gyermekeikkel foglalkozni: játszani, beszélgetni, filmet nézni, zenét hallgatni vagy éppen gyönyörködni az ismeretlen vidékek látványában. Akár pihenhetnek is kicsit, felváltva egymást. A szálláshelyre érve pedig lesz energiájuk a gyerekekkel egy sétára, városnézésre vagy amire csak szeretnék!

Látják a mosolyt, az örömöt egymás arcán? Ezt kínáljuk Önöknek szolgáltatásainkkal.

Csak a legfontosabb, legalapvetőbb dolgokat soroltuk fel, két-három hetes úton, különösen gyerekekkel, mindig történnek váratlan dolgok. Nagy segítség, ha van valaki, aki segíti elintézni a dolgokat.

Igaz, többe fog kerülni, mintha önállóan utaznának.

Viszont az is igaz, hogy így abban az igazi családi nyaralásban lesz részük, amiért megszervezték az egész utat! Még most is drágának véli?

Kérjen tőlünk kötelezettségek nélkül ajánlatot Ön is, ahogyan évről-évre visszatérő ügyfeleink is tették anno..

Néhány nagyon fontos információ, amit tudnia kell a biztonságos buszbérlés témakörében!

Comments are closed.