A buszbérlés több mint taxi! Túl a személyszállításon mit kaphat még?

Buszbérlés - Több, mint taxi

A buszbérlés sokak szemében nem több, mint személyszállítás. Valójában sokkal összetettebb szolgáltatásról van szó!

Busz vagy kisbusz bérlés általában akkor válik esedékessé, ha pl.

• üzleti útra indulunk akár itthon, akár külföldre
• az esküvőre kell busz a násznép szállításához
• családi nyaralás alkalmával hazai vagy külföldi helyekre
• céges rendezvényekhez a munkatársak fuvarozására
• csapatépítő tréningek alkalmával
• állandó utakra, folyamatos megbízásokra
• dolgozói járatokra a munkások szállítására
• temetői járatokra a gyászoló rokonok utaztatásához

Ilyen esetekben Ügyfeleink egyéb, kiegészítő szolgáltatásokat is szeretnénk igénybe venni, egyedi igények merülnek fel:

Meg kell tervezni szakszerűen az útvonalat, szálláshelyről kell gondoskodni, szükség lehet tolmácsra, idegenvezetőre, váratlan helyzeteket meg kell oldani, Különféle személyes igényeket teljesíteni, speciális szükségleteket tapintatosan kezelni … és még ezer más lehet igény szerint.

Olyan sofőrre van szükség, aki mindezeket – túl a vezetésen – hatékonyan meg fogja oldani, tökéletes helyismerettel és nyelvtudással rendelkezik. Külföldi úton különösen nagy segítség lesz egy ilyen sofőr!

Más szempontból is előnyösebb ilyenkor a buszbérlés. A cég nem csak számlát ad, hanem szerződés is készül, rögzítve a kért szolgáltatásokat, árakat. Önnek lehetősége van panasszal fordulni az illetékesekhez, ha nem teljesülnek a megbeszélt feltételek.

A SmartBUS-nál a sofőrök empatikus hozzáállásukkal, szolgálatkészségükkel hamar elnyerik a „csapattag” megtisztelő címét, legyen szó akár családi utazásról, üzleti útról, esküvőről vagy bármilyen más jellegű utazásról.

Sok éve visszatérő kedves Ügyfeleink gyakran emlegetik nevetve egy-egy fordulatokban gazdag előző útjukat, amikor visszatérnek.

Hogy miért térnek vissza? Mert tudják jól, hogy nálunk (szinte) mindenre van megoldás, ami felmerülhet az út során, vagy akár már induláskor, amikor pl. otthon felejtődik valami!

Önnek vannak már buszbérléssel kapcsolatos tapasztalatai? Ha most ezt a cikket olvassa, akkor valószínűleg nincs olyan kapcsolata, mint amilyenek mi vagyunk Ügyfeleink számára. Ők nem olvasnak cikkeket. Ők bennünket hívnak!

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Ha többet kíván tudni rólunk:

Ha egyedi ajánlatot szeretne:

Comments are closed.