Bécs programok 2016 ősz-tél Kisbusz bérlés Kötetlenül, Kényelmesen!

Bécs programok 2016

Bécs programok 2016 ősz-tél: Összegyűjtöttük a bécsi év végi rendezvények időpontjait! 

Ha hosszú hétvégére programokat keres és átruccanna Bécsbe, akkor érdemes átnéznie listánkat! Bécs rengeteg élményt kínál ősszel és télen is.

Szenzációs koncertek jönnek!

• November 8-án a kanadai Justin Bieber ad koncertet a Stadthalléban.
Őt követi november 24-én ugyanitt az élő legenda, Elton John, aki még mindig megdobogtatja a női szíveket varázslatos dalaival!
• December 3-án pedig, szintén a Stadthalléban ad nagyszabású koncertet a méltán világhírű hegedűművész, akit rocksztárként ünnepelnek egyedi, virtuóz előadásmódja miatt, David Garrett!

Egy egyedülálló kiállítás 2016. november 11-től 2017. március 12-ig

Georgia O’Keeffe, az amerikai művészvilág ünnepelt sztárja az eddig rendezett legnagyobb turnéja keretében állítja ki képeit a Kunstforum Wien-en.

Érdekes rekord fűződik Georgia O’Keeffe nevéhez, a legdrágább művészek listájának első helyét birtokolja. A rendkívüli érdeklődést világszerte különleges stílusával, absztrakt festészetével érte el. A festményeken szereplő erotikus virágaival beírta nevét a modernkori művészettörténet nagyjai közé.

Bécs idén két jelentős születésnapot is ünnepel

Az egyik Ferenc József halálának 100. évfordulója. A 68 évig uralkodó császár tiszteletére számos rendezvény, megemlékezés kerül megrendezésre, ünneplőbe öltözik egész Bécs.

A másik egyedülálló esemény az Ünnepet ünnepelni című kiállítás, melyet a Szépművészeti Múzeum fennállásának 125. évfordulója alkalmából rendeznek. Emelve az ünnep fényét, a Szépművészeti Múzeum október 17-én mindenkit vendégeként fogad!

Ha igazán kényelmesen szeretne utazni és kötetlenül élvezné a koncert adta hangulatot, a bérelt kisbusz megadja Önnek ezt a luxust.

Kérje egyedi ajánlatunkat és élvezze szabadon Bécs remek programjait!

 

Comments are closed.