Buszbérlés balatoni nyaralás idejére? Nem lesz az drága?

Buszbérlés - Balatoni nyaralás

A buszbérlés balatoni nyaraláskor lehet, hogy szóba sem kerül?„Úgy hallotta”, hogy az nagyon drága? 

Inkább majd megoldja a család a saját autóval..? Pedig, ha alaposan utánagondolunk és számolunk, valójában, – ha kicsivel többe is kerül, annyi mindent kapunk kiegészítő szolgáltatásként, hogy összességében megéri!

Erről azok a kedves Ügyfeleink tudnának érdemben mesélni, akik évek óta igénybe veszik a buszbérlés összes kényelmét.

Ők már tudják, mennyire más úgy leutazni a Balatonra, hogy apa-anya felváltva tud foglalkozni a gyerekekkel, mert senkinek nem kell vezetnie. Ha 3 gyermekes családról van szó, különösen, ha még kicsi is van köztük, meglehetősen sok csomaggal kell számolni, ilyenkor a családi autó befogadóképessége kevésnek bizonyulhat.

A bérelt kisbusz szinte elnyeli az összes csomagot, jut hely a babakocsinak vagy babahordozónak, a kedvenc játékoknak, ami nélkül nem lehet elindulni sem. Az ülések pedig kényelmesen rendelkezésünkre állnak.

Igény szerint a szálláshely lefoglalásában is segítünk. Ha terveznek a környékre kirándulást, a sofőr kiváló helyismeretének köszönhetően idegenvezetőként is hasznos információkkal tud szolgálni: hová érdemes elmenni 2-3 kisgyerekkel, hol vannak aktuálisan programok éppen, milyen helyi érdekességek, látnivalók kínálkoznak stb.

Mivel a sofőr vezet, apa is lazíthat, ebéd után ő is megihat egy pohár sört vagy bort, lesz, aki biztonságosan a szálláshelyre viszi a családot a program végén.

Az sem mellékes szempont, különösen, ha még kicsik a gyerekek, hogy amikor el kell intézni valamit, a sofőr be tud segíteni, így apa és anya is tud a gyermekekkel foglalkozni. Sokkal biztonságosabb így, hisz kicsiknél sokszor egyetlen óvatlan pillanat és kész a baj..

Összességében elmondhatjuk tehát, hogy a buszbérlés balatoni nyaralás idejére kifizetődő és remek alternatíva ahhoz, hogy a család minden tagja valóban élvezze a pihenést és semmilyen élményről ne maradjon le senki.

Mielőtt nyaralni indul, kérje díjmentes ajánlatunkat: https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/

Comments are closed.