Buszbérlés családi utazáskor: Kényelem az egész családnak

Kisbusz bérlés, mikrobusz bérlés céges kirándulásokhoz

A Buszbérlés Családi Utazás csomag az extra előnyökön túl gazdaságos megoldás is. Számolja ki, hogy miért jár jobban!

Egy családi utazásra jellemző, hogy több generáció utazik együtt. Egyszerre több korosztály összes igényének megfelelni komoly kihívást jelent. Szolgáltatásainkat úgy terveztük meg, hogy amit csak lehet, levegyünk ebből az Ön válláról.

Képzelje el az utazást úgy, hogy lemondhat a hosszas útvonaltervezésről az összes macerával, utánanézéssel együtt! A vezetés fáradalmai helyett cseveghet családjával vagy gyönyörködhet a tájban.

A „merre menjünk”, „hol álljunk meg”, „eltévedtünk” stb. jellegű gondok fel sem merülnek, Nyugodtan hátradőlhetne egy összkomfortos utazótérben és együtt élvezné a családi utazás minden előnyét a többiekkel. Esetleg Ön is meginna egy pohár bort a családdal közösen elköltött éttermi étkezéskor? Semmi akadálya! 

A Smartbus Buszbérlés Családi Utazás szolgáltatásának minden részletre kiterjedő, professzionális gondoskodását  Magyarországon belüli vagy külföldi utazás során is biztosíthatja családja számára.

Mi éppen ezeket az élményeket kínáljuk Önnek –és családjának is!
A buszbérlés egy családi utazás során számos extra előnnyel is kecsegtet ezen alapvető szempontok mellett. A Smartbus buszbérlés Extra szolgáltatásai közül mindenképp említésre méltó az igény szerinti útvonaltervezés, amely külföldi utazás esetében nagymértékben, de belföldi utazás esetén is jócskán megkönnyítheti az Ön és családjának dolgát.
Idegen nyelven beszélő sofőrt is választhat a külföldi útra (vagy tolmács kíséretet), hogy semmiről ne maradjon le a nyelvtudás esetleges hiánya miatt.

Smartbus Buszbérlés Családi Utazás extra szolgáltatásai közé tartozik még az igény szerinti zeneszolgáltatás, Tv-, DVD-nézési lehetőség is, hogy a kicsik se unatkozzanak az úton. Az Önnek leginkább megfelelő kisbuszt honlapunkon választhatja ki.

Béreljen kisbuszt magyarországi vagy külföldi családi utazására, ha a maximális kényelem és kiszámíthatóság előnyeit szeretné élvezni. Kis,- de akár több száz fős csoport számára is adott e lehetőség!

Válasszon járműveink közül: https://smartbus.hu/berelheto-buszok-kisbusz-berles/

Nagyobb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat:

https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/

Comments are closed.