Buszbérlés esküvőre extrákkal, rugalmas feltételekkel

Kisbusz bérlés esküvőre

A násznépet különböző helyszínekről kell szállítani? Külföldről is vár vendéget, akit a reptérről el kell hozni?

Buszbérlés kapcsán esküvőre, rendezvényre, ezek a kérdések – és még sok másik is – felmerülnek, különösen nagyobb létszám esetén. Az esküvőszervezők szerint ezt a legnehezebb koordinálni. Nagy segítség számukra, hogy akár több száz fő szállításának feladatait megoldjuk. A sok éves együttműködésnek köszönhetően partnerként számolnak velünk, ha buszbérlés kell az esküvőre.

Hogyan dolgozunk?

• Buszaink kiváló műszaki állapotának hála, a műszaki hiba esélye minimális. Tudjuk, mennyire fontos, hogy a késésnek esélyt se adjunk egy esküvőn, hiszen emiatt borulhat a menetrend.
• Az esküvői dekoráció kiterjed a bérelt buszok mindegyikére, természetesen ügyelünk arra, hogy az esküvő stílusával harmonizáljon.
• A külföldi vendégek szállításához idegen nyelvet beszélő sofőrt biztosítunk, hogy már az úton hangolódhasson vendége az esküvőre.
• Az esküvőre érkező gyerekekre is gondolva gondoskodunk mesefilmekről, zenéről az utazás idejére, hiszen tudjuk jól, mennyire nehéz órákig jó kisfiúnak-kislánynak lenni.

Igyekszünk mindenre felkészülni előre, ami csak előadódhat az úton, miközben természetesen tartjuk a tervezett menetidőt, hogy időben érkezzünk az esküvői ceremóniára.

Néhány bevált módszer az utasok kényelméért és a kiváló hangulatért már az úton is.

A különböző, 8-10-12-14-25-50 férőhelyes buszokat kreatívan használjuk ki. A férőhelyek száma csak egy szempont, több is van!

Mire is gondolunk pontosabban?

Hosszabb utakra, pl. külföldi esküvőhelyszín a férőhelyeket az utasok szokásai szerint oszthatjuk fel, így hasonló igényű, személyiségű emberek lesznek együtt, így kellemesebb lesz az utazás.

Néhány példa:

„Baba-mama” busz Etetés, pelenkázás, altatás
„Nagymama-nagypapa” busz Csendesebb utazás, több megállóval
„Dohányzó busz” cigarettaszünetek útközben
„Hangos busz” ahol jó zene szól (és a hangerő sem gond)

Nagy barátunk a káosz megelőzésére a fix ülésrend!

Elkerülhető a zűrzavar a csomagok, kabátok, kézitáskák gazdái között. Megérkezéskor mindenki kipakol a ruhatárba, ugyanis nem biztos, hogy hazafelé is ugyanazzal a busszal fog majd utazni.

Utasaink neveit és telefonszámait begyűjtjük és az utazás ideje alatt a sofőröknél lesz, megérkezést követően átadják a szervezőknek. Egy több száz fős esküvői násznép esetében ezzel a trükkel rengeteg kellemetlen helyzet pillanatok alatt orvosolható. Igazi stressz mentesítő megoldás a vendégseregnek is, a szervezőknek is, a sofőröknek is és az ifjú párnak is.

Még egy trükk: A konvojban haladó buszok és a profin megtervezett, szétosztott útvonal a személyautósoknak.

Ha bárki eltéved, vagy lemarad a konvojból, könnyedén vissza tud csatlakozni, nem téved el, nem marad le senki sem.

Ha éppen az esküvői buszbérlés foglalkoztatja, ne habozzon, kérje díjmentes ajánlatunkat!

15 év gyakorlati tapasztalatával állunk rendelkezésére.

Comments are closed.