Buszbérlés esküvőre? Szervezetten, pontosan érkező vendégsereg?

Szervezett, pontos buszbérlés esküvőkre

Sokfelé élnek a rokonok az országban, buszbérlés kellene az esküvőre? Netán külföldről is jönnek?

Nehéz megszervezni, hogy biztosan időben ott legyen mindenki kezdésre a templomban vagy a házasságkötő teremben? Idős rokonokat kellene felhozni vidékről és senki nem ér rá?

Ezek a kérdések általában felmerülnek, ilyenkor igénylik a buszbérlést, különösen nagyobb létszámú esküvő szervezésekor. Az esküvőszervezőktől tudjuk, akikkel már sokszor együttműködtünk, hogy a szervezés egyik legnagyobb kihívása éppen ez a feladat. Éppen ezért nagy segítség számukra, hogy akár több száz fő szállításának koordinációját levesszük a vállukról.

Esküvői buszok a vidékről érkezőknek

Bevett gyakorlat, hogy a vidéki, kisebb létszámú csoportokat kisbusz flottánk segítségével szállítjuk a helyszínre, míg az egy helyen összegyűlt nagyobb létszámú csapatot „No Limit Buszbérlés” keretében nagybuszokkal visszük a kijelölt helyszínre és időpontra.

Buszaink kiváló műszaki állapotban vannak, folyamatos a karbantartásuk, így a műszaki hiba előfordulását szinte kizárjuk.

Az adott időpont miatt nagyon fontos, hogy a késés lehetőségét a lehető legkisebbre redukáljuk.

Ennek köszönhetjük, hogy az esküvőszervezők partnerként tekintenek ránk és rögtön minket hívnak, ha buszbérlés kell az esküvőre.

Esküvői dekoráció a bérelt buszokra

Szolgáltatásunk része az esküvői dekoráció a bérelt buszok mindegyikére, melynél kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy mindenben illeszkedjen az esküvő stílusához.

Külföldi vendégek fogadása az esküvőre

A külföldi vendégek fogadásához és szállításához az adott idegen nyelvet beszélő sofőrt biztosítunk, hogy már az úton hangolódhasson vendége az esküvőre.

Ha messzebbről érkeznek gyerekek is az esküvőre, gondoskodunk számukra mesefilmekről, nekik való zenéről, hogy az utazás alatt kellemesen teljen az idő, hiszen tudjuk jól, mennyire nehéz órákig ülni az autóban a kis lurkóknak.

Igyekszünk mindenre felkészülni, hogy a legszebb napjukat ne árnyékolja be semmilyen kellemetlen esemény és időben elkezdődhessen az esküvői ceremónia.

15 év gyakorlati tapasztalatával állunk rendelkezésére.

Ha éppen az esküvői buszbérlés foglalkoztatja, ne habozzon, kérje díjmentes ajánlatunkat!

Comments are closed.