Buszbérlés rendszeres utakra: dolgozói járat, vásárlói járat

buszberles-rendszeres-utakra

Buszbérlés rendszeres utakra, de akár üzleti utazásokra is? Csökkentse céges költségeit és a papírmunkát egyszerre!

Gyors ütemű világunkban a távolság áthidalása idő, az idő pénz, az Ön és dolgozójának, ügyfelének ideje-pénze. 

Biztonságos, kiszámítható, magas színvonalú személyszállítási szolgáltatást tudunk biztosítani kis létszámú csoporttól akár több száz fős rendezvények személyszállításáig.

Céges dolgozói járatok, rendszeres céges utak, vásárlói menetrend szerinti járatok megszervezését, kivitelezését egyaránt vállaljuk. A buszbérlés rendkívül gazdaságos megoldásnak számít,- nem utolsó szempont az sem, hogy pl. Ön és munkatársai mentesülnek a különböző tömegközlekedési dugók, kimaradó járatok adta késésektől is.

Számos apró részletet is figyelembe véve alakítottuk ki a rendszeres utakra igényelt buszbérléshez kapcsolódó szolgáltatásainkat, melynek kiemelkedő előnye, hogy jelentős árkedvezménnyel veheti igénybe a Smartbus Rendszeres Buszbérlés szolgáltatását.

„No limits” szolgáltatásunk rugalmasságunkat jelzi, ugyanis kis létszámú csoport, de akár több száz fős társaság szállítását is lebonyolítjuk.

Az utazás élményére is figyel a Smartbus, különleges extra lehetőségeink által teremtünk utasaink számára kellemes légkört, igény szerinti zene vagy hanganyagválasztás, DVD, Tv nézési lehetőség egészítheti ki a klasszikus alapszolgáltatásokat.
Amennyiben dolgozóinak kényelme, hangulata fontos szempont Önnek, igen értékes kiegészítői lehetnek ezen lehetőségek egy kora reggeli munkába szállító járatnak, netán egy több fős céges utazásnak, de akár szezonális munkáknál is a dolgozók szállításának.
Külföldi utakra további hasznos, extra kondíciók igénybevételére is van megoldásunk: idegen nyelvtudással rendelkező személyzet, tolmács a tárgyaláshoz, idegenvezető a városnézéshez, útvonaltervezés, programok összeállítása, vagy extra csomagigény esetén bérelhető utánfutó.

Kérje egyedi ajánlatunkat igényei megjelölésével:
Kisebb csoportok: https://smartbus.hu/berelheto-buszok-kisbusz-berles/
Nagyobb létszámú csoport esetén kérje egyedi ajánlatunkat igényei megjelölésével:
https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/

Comments are closed.