Buszbérlés sofőrrel – a kényelmen túl mi mindent nyújtunk még?

Buszbérlés söfőrrel

Sokan, ha meghallják, hogy „buszbérlés sofőrrel”, a taxihoz hasonlóan pusztán személyszállításra gondolnak.

Egy bizonyos összegért elszállítják Önt A pontból B pontba és ennyi.

Pedig sokkal többről van szó! Nálunk, a Smartbus-nál legalábbis így van! Sokféle módon tudjuk gördülékennyé, élvezetessé tenni utazását a biztonságon és a kényelmen túl.

Nagyon sokszor már a csomagok számánál, elhelyezésénél tudunk jobb javaslattal szolgálni. Sokféle egyedi igény felmerül egy hosszabb útnál – felkészülten várjuk ezeket.

Mi arra is gondolunk, hogy több kisgyerekkel utazva mennyivel élvezetesebb az út, ha a gyerekeket lekötjük pl. mesenézéssel – hiszen játszani az autóban nem tudnak, ott ülniük kell.

Az esküvői násznép egyidejű szállítása több helyszínről ugyanarra az időpontra és célállomásra komoly szervezést igényel! Akár maguk szervezik az esküvőt, akár van megbízott esküvőszervezőjük, mi megoldjuk a szervezést.

Állandó megbízásoknál pl.: cégek megbízásából a munkatársak napi szintű szállítása az aktuális munkahelyre- szintén felvet egyedileg megoldandó feladatokat. Sokéves együttműködéseink a bizonyíték arra, hogy mindig megtaláljuk az ideális lehetőségeket a megoldásra.

Külföldi nyaralás esetén pedig már az útvonal megtervezésében is részt veszünk igény szerint.

A helyi sajátosságok ismerete, sofőrjeink megfelelő szintű nyelvismerete, megoldásközpontú hozzáállása nagy segítségére lehet sokféle váratlan helyzetben, különösen egy idegen országban.

Egy befizetett közös buszos kirándulásnál igazodnia kell a kiszabott útvonalhoz, a rögzített programokhoz, a csoport többi tagjához, a kiválasztott szálláshelyhez és még sorolhatnánk..

Ha egyénileg, sofőrrel bérelt busz igénybevételével utazik, teljesen személyre szabottá teheti nyaralását!

Az adott országon belül is többféle kikapcsolódási forma és érdeklődési körnek megfelelő helyszín közül megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelőt.

Megtervezzük ennek megfelelően az útvonalat, javaslatainkkal – eddigi tapasztalataink alapján – segítünk a szálláshelyekkel kapcsolatban.

Vezetünk Ön helyett, a kiváló helyismeret részünkről megvan.

Ha nem, vagy nem eléggé ismeri a nyelvet, ezt figyelembe vesszük a sofőr kiválasztásánál.

Az út során, amennyiben szeretné, vagy ha bármi váratlan dolog történik, rugalmasan változtathatunk akár az útvonalon, akár a programok bármelyikén.

A mi célunk az, hogy az utazás teljes ideje alatt maximális kényelmet, figyelmet, biztonságot nyújtsunk Önnek. Így járulunk hozzá a valóban felejthetetlen élményekhez.

Szolgáltatásainkról további információkat, árakat honlapunkon talál

Comments are closed.