Buszbérlés városnézés idejére akár idegenvezetővel is

Kisbusz bérlés, mikrobusz bérlés városnézéshez

A buszbérlés városnézés programhoz rokonai, barátai látogatása idején kiváló megoldás. Megszervezzük Önnek!

Nagyobb csoportot vár látogatóba? Külföldi rokon, barát vagy esetleg vidéken élő ismerősök látogatását tervezi, vagy olyan személyek jöttét várja, akikkel szívesen osztaná meg városunk látványosságait?

A csoportos városnézés megtervezése, lebonyolítása körülményes és vesződséges lehet, nem beszélve arról, hogy az ezzel együtt járó gondok beárnyékolhatják a közösen eltöltött idő hangulatát. Órákig vesződhet az útvonal megtervezésével, a látványosságok kiválasztásával, programok és időpontok összeegyeztetésével, a városnézés ideje alatt pedig lehet sofőr és turistavezető egy személyben. Így az élmények egy részéről biztosan lemarad, hiszen nem tud lazítani a folyamatos tennivalók miatt.
Márpedig egy igazán élménydús csoportos program erről szól. Velünk mindenképpen!
Ha igénybe veszi a Smartbus szolgáltatásait, egy csapásra lekerülnek ezek a feladatok a válláról.

Városnézéshez a buszbérlés előnyei még inkább kecsegtetőek. Extra szolgáltatásaink széles tárházából válassza ki azokat, melyekre igényt tart.
A Smartbus Extra szolgáltatásai:
útvonaltervezés, programok megtervezése, igény szerinti zene, igényre egyedi dekoráció illetve „No limits” tervezés jár együtt, ami egész pontosan azt jelenti, amit az elnevezés sugall: hogy korlátlan számú személy kulturált, magas színvonalú utaztatását vállaljuk, legyen az kisebb csapat, avagy több száz fős társaság.

Buszbérlés Városnézés szolgáltatásunk a biztosítéka annak, hogy városnézés külföldi vagy vidéki rokonaival, üzleti partnereivel, barátaival a legmagasabb színvonalú kényelmi igényeknek is megfelelően kirándulhasson a városban, a felesleges bonyodalmakat, vesződségeket kiiktatva.

Válasszon járműveink közül: https://smartbus.hu/berelheto-buszok-kisbusz-berles/
Nagyobb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat:

https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/

Comments are closed.