Családi utazás itthon, külföldön? Biztos, hogy gondolt mindenre?

Kisbusz bérlés, mikrobusz bérlés családi utazáshoz

Családi utazás lázában ég a család? Már alig várják a nyarat? Mindent elterveztek, megszerveztek, kiszámoltak, lefoglaltak?

Megbeszélték nagyival, hogy vigyáz a kutyusra, a szomszéddal, hogy locsolja a virágokat, huginál lesz a papagáj.. Tényleg mindenre gondolt!

De tényleg mindenre gondolt?

Csak egy kérdés: ha a családi autóval mennek a terv szerint, akkor ki fog vezetni? Apa, mint mindig?

Igen, ez így logikus, így szokták.. Csak még egy kérdés: ha apa vezet a nyaralás alatt, akkor ő valójában mikor is nyaral? Hiszen több száz vagy külföldi utazásnál akár több ezer kilométert levezetni minden, csak nem nyaralás..! Persze, igen-igen, hiszen együtt a család!

De mi lenne, ha tényleg EGYÜTT töltött idő lenne a családi utazás? Ugye, milyen jó lenne, ha vele együtt gyönyörködnénk az út menti látványban, úgy, hogy ő is bátran, nyugodtan nézelődhetne, nem csak fél szemmel, vezetés közben? Mennyire más úgy együtt lenni útközben, hogy nem vonja el a figyelmét a vezetés!

Ha most lelki szemei előtt megjelent a kép, melyben önfeledten nézelődnek, játszanak gyermekeikkel, miközben az autó suhan a cél felé, akkor már csak újra kell gondolniuk a családi utazásnak ezt a részét. A leggazdaságosabb és egyben minden szempontból a legkényelmesebb megoldás is a buszbérlés.

Igény szerint idegen nyelvet jól beszélő sofőrt is bérelhet a buszhoz, így biztos lehet abban, hogy a nyaralás során semmilyen nyelvi félreértés nem rontja el az örömöt. Sokkal egyszerűbb lesz a szükséges ügyintézés, nem tévednek el,- hiszen sofőrjeink kiváló helyismerettel is rendelkeznek.

A kisbusz rakterében minden csomag elfér,- és ami még fontos, hogy visszaúton lesz hely az ajándéknak szánt dolgoknak is.

Munkatársaink az évek során jelentős rutinra tettek szert váratlan események kapcsán, így fel vannak vértezve szinte bármilyen szituáció gyors és hatékony megoldására.

Ez a mi garanciánk arra, hogy a családi nyaralás tényleg mindvégig kellemes, örömteli együttlét lesz és felejthetetlen élményekkel gazdagodik a család minden tagja.

Comments are closed.