Horvát tengerpart, homokos strand, nyaralás, kötetlen programokkal?

Kisbusz bérlés - Horvát tengerpart

A horvátországi strandok nagy része kavicsos, strandolásra kevésbé alkalmas. Összegyűjtöttük a homokos strandokat!

… hogy kellemetlen meglepetések helyett csodálatos élményekkel gazdagon térhessen majd haza.

1. Medulin

A magyar határhoz viszonylag közeli, meghitt kis helyet kiszemelhetjük akár egy romantikus hosszú hétvégére is! Az igazán pihentető kiruccanás érdekében jó ötlet lehet egy bérelt kisbusz igénybevétele, hiszen így nem kell vezetnie, szabadon választhat esti programot a közelben. A közelben található Pula, mely gazdag történelmi emlékeket tartogat, megér egy kirándulást. A Bijeca strand a legnépszerűbb, ide bátran mehetünk kisgyermekkel is.

2. Umag

Családosoknak kifejezetten ideális a Stella Maris Hotel gyönyörű strandja. Bővíthető a program sportolási lehetőséggel, vidámparkkal, kisvasúttal is.

3. Malinska

Krk szigetén találjuk ezt a csodás, homokos strandot. Könnyen elérhetjük a szigetet autópályán és kompra sem kell várakozni, mivel van híd, amin átkelhetünk. Ha változatosságra vágyunk, a közelben találunk még Tribulje, Cizici, Zupanje településeken is homokos strandot, egyéb látnivalókat is.

4. Crikvenica

Akár hosszú hétvégére is alkalmas lehet, mivel közel van. Kellemes klímája miatt a kisgyermekesek kedvelt célpontja. Rengeteg szórakozási lehetőséget találunk errefelé kicsiknek-nagyoknak egyaránt.

5. Mali Losinj

Mali Losinj szigetén találjuk, a legnépszerűbb üdülőhelyként tartják nyilván a szigeten, Több strandja is van, a legjobb a Cikta nevű. A mozgalmas éjszakai élet miatt ide inkább fiatalok, bulizni vágyók járnak.

6. Lopar

A Rab-szigeten van, legkedveltebb strandja a másfél km hosszú Rajska. Imádják a gyerekesek, mert a sekély vízben át lehet sétálni a szomszédos szigetre. Ez egy gyermek számára (is) felejthetetlen élmény! Néhány csendesebb hely a környéken romantikára vágyóknak: Mundanije, Banjol, Supetarska Draga, Kampor, Barbat.

7. Omis

Szörfösöknek kiváló hely! Akik szeretik a történelmi emlékek hangulatát, bőven találnak itt látnivalókat. Gyönyörű látvány a folyótorkolat, ne hagyják ki, ha erre járnak!

8. NIn

Több kilométeren át elterülő természetes, homokos partszakasz. Kisgyermekeseknek ajánljuk elsősorban. Zadar közelsége miatt sokan kedvelik.

9. Biograd

A város legkellemesebb strandja a Soline és a Pakostane. Nyugodt, kellemes hely idősebbeknek, pihenésre vágyóknak elsősorban.

10. Zadar

és a Zaton Holiday Resort üdülőtelepének gyönyörű strandja.
Rengeteg a látnivaló és a program, kiemelten népszerű nyaralóhely!

11. Zlatni Rat

Brac-szigeten található, – bár kivételesen nem homokos, hanem apró kavicsokkal borított partja van, mégis, a csodás hely miatt sokak kedvence.

Comments are closed.