Horvátországi nyaralás a családdal: homokos strandok egy helyen!

Buszbérlés - Horvátországi nyaralás

Megkerestük a legígéretesebb homokos strandokat Horvátországban, elsősorban a családosok nagy örömére!

A horvátországi strandokra általában a kavicsos part a jellemző, melyek kirándulásra, piknikre, vízparti játékokra igen, strandolásra azonban kevésbé alkalmasak. Ez nem jelenti azt, hogy akik strandolásra vágynak, azoknak le kell mondaniuk egy horvátországi nyaralás lehetőségéről, sőt! Összegyűjtöttük a homokos strandokat,- merthogy azért szép számmal találunk ilyeneket is!

Medulin

Közel a határhoz, egy igazán romantikus kis helyet találunk, mely kiváló lehet egy meghitt hosszú hétvégére, de akár lánykérésre is. A valóban felhőtlen egymásra hangolódás és a kötetlen, akár koccintós programok érdekében hasznos lehet bérelt kisbuszt igénybe venni. A közelben van még Pula, csodálatos történelmi emlékekkel, egy romantikus kirándulás remek program lehet. A Bijeca strand rendkívül népszerű, ide bátran ellátogathatunk egészen kicsi gyermekkel is.

Umag

A Stella Maris Hotel méltán közkedvelt strandja felkészülten várja 6 év alatti kis vendégeit is. Amennyiben van nagyobb gyermek is a családban, számára remek sportolási lehetőségek, vidámpark, kisvasút teszi majd felejthetetlenné a horvátországi nyaralást.

Malinska

Krk szigetén várja a picurokkal nyaralni vágyók tömegét a csodás, homokos strand. A közeli hídon átkelve mentesülhetünk a kompra várakozástól is. A közelben találjuk még Tribulje, Cizici, Zupanje városkáinak eldugott, de gyönyörű homokos strandjait, valamint egyéb, mesés megcsodálni való helyeket is.

Crikvenica

Szintén egy romantikus, hosszú hétvégére ideális hely, mivel közel van a határhoz is. Csodálatos, kellemes klímájának köszönhetően a kisgyermekes családok paradicsoma. Rengeteg szórakozási lehetőséggel, színes aktív és kulturális programokkal fűszerezve kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Mali Losinj

Mali Losinj a sziget neve is, ahol fellelhetjük. A sziget legnépszerűbb üdülőhelye. Több strand is rendelkezésünkre áll, a legkedveltebb közülük a Cikta strand. A mozgalmas, vidám, bulizós éjszakai élet miatt inkább fiataloknak, bulizni vágyók ajánljuk.

Lopar

A Rab-szigeten található, Horvátország talán legkedveltebb strandja a Rajska. Ideális kisgyermekes családoknak a sekély víz miatt! Egyedülálló élményben lesz részük, ugyanis annyira sekély a víz, hogy át lehet sétálni benne a szomszédos szigetre. Ez egy gyermek számára (is) felejthetetlen! Néhány csendesebb hely még a környéken: Mundanije, Banjol, Supetarska Draga, Kampor, Barbat.

Omis

A szörfösök Mekkája! Azoknak is ajánljuk, akik inkább történelmi emlékek iránt érdeklődnek, rengeteg van errefelé. A folyótorkolat környékére mindenképpen látogassanak el, egyedülálló látványt nyújt!

További strandok, helyszínek még, ahová érdemes ellátogatni, akár először jár Horvátországban, akár már látta a legnépszerűbb helyeket:

A Zadar közelében lévő NIn, Biograd a Soline és a Pakostane strandokkal idősebbeknek, pihenésre vágyóknak elsősorban
Zadar a Zaton Holiday Resort üdülőtelepének gyönyörű strandjával, Kiemelt üdülőhely extrákkal!
Zlatni Rat Brac-szigetén: nem homokos, hanem apró kavicsokkal borított partja van, mégis sokak kedvence.

Comments are closed.