Kisbusz bérlés előnyei vidéki meccsekre, baráti kiruccanásokra

Kisbusz bérlés legénybúcsúra

A kisbusz bérlés 2-3 személyautó helyett már kifizetődőbb, ráadásul több okból kényelmesebb is.

A kisbusz bérlés meggondolandó, ha két vagy több kocsival indulnánk útnak, különösen, ha kikapcsolódni, szórakozni szeretnénk. Figyelembe véve a kényelmi szolgáltatásokat is, – túl az alap költségeken- kifizetődőbb is lesz. Lássuk, milyen előnyökkel jár:

Senkinek nem kell vezetnie, a csapat minden tagja átadhatja magát a lazításnak, nem kell folyamatosan figyelnie vezetés közben, egy poénról sem marad le senki.

Mindenki bátran koccinthat, hiszen lesz, aki hazaviszi. Nem érdemes megkockáztatni, hogy valaki esetleg bűnbe esik és kifog egy ellenőrzést. Az ilyen esetekből adódó balesetekről már ne is beszéljünk!

Ha vonattal, busszal szokott leutazni a csapat a meccsre, nem kell szembesülniük a visszaúton különösen gyakran előforduló fura pillantásokkal a többi utas részéről az emelkedett hangulatból adódóan, akár a győzelem öröme, akár a vesztett meccs miatti bánat okozza is.

A legénybúcsú köztudottan nem kifejezetten absztinens program. Miért kárhoztatnánk bármelyik résztvevőt az üdítőivás gyötrelmeire, amikor van sokkal kényelmesebb és biztonságosabb lehetőség is? A program több helyszínen is lehet, nem kell mindannyiszor a parkolással bajlódni, ez is megoldódik.

A baráti kiruccanások alkalmával, legyen az akár közös kirándulás, vagy közös sport, vagy egyszerűen csak összejönnek a barátok kicsit lazítani, a koccintás mindig része az együttlétnek. Sportoláshoz általában valamilyen felszerelés is kell, aminek el kell férnie kényelmesen. A bérelt kisbusz elegendő helyet kínál erre is.

Nem utolsó szempont az sem, bármilyen programhoz is választjuk a kisbusz bérlés lehetőségét, hogy saját kocsinkkal megegyező, – netán még komfortosabb legyen!

A Smartbus minden járműve maximális kényelmi funkciókkal felszerelt, folyamatos műszaki ellenőrzés alatt áll és kifogástalanul tiszta minden esetben.

A következő program szervezésénél hívjon minket vagy kérje egyedi ajánlatunkat!

Comments are closed.