Kisbusz bérlés sofőrrel, tolmáccsal és egyéb extrákkal

21 személyes, bérelhető kisbusz

Külföldre készül, de nem bízik a nyelvtudásában, a helyismeretében? Nem mellesleg vezetni sem szeretne?

A család befér, de a csomagok már nem?

Esetleg attól tart, hogy helyismerete nem lesz megfelelő, ezért bízná profira a vezetést?

A kisbusz bérlés megoldás ezekre az igényekre! A Smartbus több mint 15 éve ad bérbe kiváló állapotú, extra igényeket is kielégítő buszokat. Akár több száz személy szállítását is megoldjuk igény szerint.

A kisbusz bérlés, – ha mindennek utánaszámolunk, kiderül, – hogy összességében olcsóbb, mint ha saját autóval utazna. A sofőr általi kényelem pedig minden pénzt megér –különösen egy családi nyaralás vagy egy üzleti út alatt, hiszen szeretteivel lehet vagy felkészülhet az utazás alatt, míg a sofőr vezet Ön helyett. Hogy még kellemesebb legyen az út, mindegyik bérelhető kisbuszban igény szerinti zenét hallgathat, filmet nézhet, mindezt kényelmesen az állítható üléseknek és a klímának köszönhetően.

Sofőrjeink megjelenése és modora mindig kifogástalan. Külföldi helyismeretünk segítségével előre megtervezzük a legmegfelelőbb útvonalat. Folyékony nyelvtudásuknak köszönhetően pedig segítik Önt külföldön akár ügyei intézésekor is, mint tolmács.

Az esküvő stílusához illő dekorációval látjuk el buszainkat, céges utakra pedig mobil, eltávolítható reklám elemekkel népszerűsítjük vállalkozását.

Biztosan Önnek is vannak egyedi igényei! A kisbusz bérlés során mindenkinek más elvárásai vannak.

Ezek egyeztetése fontos, hiszen a végleges árat is meghatározza. Ha például szerződéskötés után dönt úgy, hogy mégis rendelkezzen a sofőr nyelvtudással is, ez értelemszerűen plusz költséget fog jelenteni. De ilyen eset a „mégis legyen céges-esküvői dekoráció is” esete. Gondoljuk át pontosan, mire lesz szükségünk.

Sokféle rendezvény, esküvő, külföldi út, céges kirándulás lebonyolítása van már mögöttünk, mindenhol tanultunk valami újat. Amennyiben igényt tartanak segítségünkre már a tervezésnél is, szívesen segítünk ötleteinkkel, gyakorlati tapasztalatainkkal.

Tudjon meg többet rólunk: Családi utazás külföldre bérelt kisbusszal

Comments are closed.