Mikrobusz bérlés rendezvényekre, alkalmakra, rugalmas kivitelben

Mikrobusz bérlés alkalmakra

Mikrobusz bérlés? Buszbérlés? De hát az nagyon drága lenne! Biztos benne? Utánaszámolt már?

Néhány életkép:

1. Céges rendezvény: 40 fős csapat, órák mennek el azzal, hogy ki kivel utazzon. A rendezvény előtti napokban a munkahelyi hatékonyság a nulla felé közelít, mindenki egyeztet. Aztán utazáskor az egyik autó lemarad a konvojból „csak beugrottunk a benzinkútra”. Hosszas egyeztetés telefonon, amíg visszatalál. Másik csapat jelzi, hogy segítség kéne, durrdefekt, és nincs náluk szerszám. Nem gondolták, hogy pont most…! Egyik kocsi megy, kerékcsere, minden rendben, mehetünk tovább.

2. Esküvő: A násznép nagyobbik része a templomban, várják a többieket. Éppen köztük vannak az örömszülők is. Már 10 perce csúszik a szertartás. Már 20 perce. A pap szól, hogy jön a következő pár. Félóra. Végre megérkeztek! A pap szól előre, hogy ez-az rövidebb lesz, mert nem várathatja a másik párt. Lezajlik. Menyasszony már sírni tudna, de mosolyogni KELL! Indulás az étterembe. Az idősebbek nehezen találják a helyüket, az autók lemaradnak. Megint várni kell. Az étel és a hangulat kihűlni látszik. Komoly kihívás a zenekarnak a hangulat fenntartása. Végre megérkeznek a többiek is! Emlékezetes lesz a nagy nap, az biztos!

3. Céges járatok: Új megbízás, a csapatnak reggel 8-ra kell érkeznie, hogy megkezdjék a munkálatokat. Kőműves főmunkatárs jelzi, hogy nem ér oda időben, mert lerobbant az autója. Sajnos 2 másik munkatársát is ő hozza, mindhárman késnek. Villanyszerelő kolléga 8 előtt 5 perccel dühöngve telefonál, hogy dugóban ül, nem nézte meg reggel az útinformot-sávlezárás. 8 óra, csoportvezető úr 9 helyett 2 munkatárssal vár. És vár. Egészen fél 11-ig, mire mindenki megérkezik. Hatalmas égés ÉS magyarázkodás a megbízónak, hogy „ ez csak kivételes eset, mi minden nap pontosan 9-kor szoktunk kezdeni”. Hihető. De tényleg.

Gondolt már arra, hogy mennyivel egyszerűbb és olcsóbb, ha rendezvényekre, esküvőre, de nagyobb létszámú temetésre is több autó helyett inkább bérel pár mikrobuszt vagy –létszámtól függően- akár egy nagyot?

Vagy akár kombinálhatja is a kettőt! Ahol egy helyszínen gyűlnek össze, oda egy nagy buszt, akiket több helyszínről –netán több vidéki helyszínről kell összeszedni, oda pedig több mikrobuszt.

Így megvalósítható, hogy mindenki egy időben legyen egy adott helyszínen! Nekünk a Smartbus-nál ez a munkánk több mint 15 éve. Rengeteg esemény, zűrzavar, váratlan fordulat történt, melyeket sikerrel megoldottunk, hála az összeszokott szakembergárdának.

A mikrobusz bérlés sokféle élethelyzetben lehet a legjobb megoldás! Legyen szó akár rendezvényekről, akár dolgozói járatról, mi már a szervezésben is segítünk, hogy tényleg azt a konstrukciót állítsuk össze, amelyik a legjobban megfelel. Céges megbízásoknál egy flotta fenntartásánál jóval kevesebb a költség, a mikrobusz bérlés díja elszámolható, az adminisztráció pedig egyetlen számla lesz, szemben a papírhalommal. Gondolja át!

Honlapunkon hasznos információkat talál, melyek segítik döntésében:
Buszbérlés rendszeres utakra, céges járatok, dolgozói járatok

Comments are closed.