Kisbusz bérlés árak Budapest és környékén sofőrrel

Kisbusz bérlés árak Budapest

Kisbusz bérlés árak Budapest és környékén? Változatos képet mutatnak, érdemes tájékozódnia, mit mennyiért kap!

Ennek oka egyrészt a kapcsolódó szolgáltatások változatossága, másrészt a számla nélkül tevékenykedők piaci jelenléteUtóbbi esetben érdemes mérlegelnünk a döntés meghozatala előtt, hogy belemegyünk-e az ezzel járó kockázatokba!

Erről itt írtunk részletesen

Külföldi útra készül és tudni szeretné, hogyan alakulnak a kisbusz bérlés árak Budapest vagy vonzáskörzetéből indulás esetén?

Buszbérlés árainkról bővebben

A szerződés megkötése előtt mindenképpen győződjön meg a következő dolgokról:

Kap-e érvényes, mindenre kiterjedő bérleti szerződést?

Az adott cég rendelkezik-e a megfelelő engedélyekkel? Létezik egyáltalán a cég? A neten tud utána nézni, biztonsága és a későbbi kellemetlenségek, veszteségek megelőzése érdekében tegye is meg!

Milyen műszaki állapotban van a bérelhető kisbusz?

Sokszor már szemre is meg tudja látni az ember… de ha nem is nézi meg és „vakon” szerződik…??

Gyakorlatilag és konkrétan az élete múlhat ezen! Legyen óvatos!

A szerződésben leírt extra kényelmi funkciók valóban megvannak?

Klíma, állítható vagy éppen fix ülések stb.

Külföldi útra biztosított a cég részéről a két sofőr?

Ennek hiányában – azon túl, hogy a bérbeadó céget megbüntetikÖnre nézve is komoly következményei lehetnek! Ugyanis a jogszabályok értelmében meghatározott időközönként a sofőrnek biztosítani kell a pihenőidőt.

Egy ellenőrzés során, ha ez nem történt meg, azonnal meg kell állniuk. Ha Ön pl. éppen üzleti tárgyalásra megy, nagy valószínűséggel jelentős késéssel érkezik meg. Másik eset, amikor késő este történik ugyanez. Önnek szállást kell keresnie, ráadásul saját költségén, ha nem akar a buszban éjszakázni, míg a sofőr pihen!

A bérelt kisbuszt kínáló cég vállal-e garanciát, és ha igen, pontosan mire? Rögzíti ezt a szerződésben is?

Gondoljon arra, hogy bármilyen, esetleg felmerülő probléma esetén kizárólag a szerződés lesz az, ami alapján érvényesítheti jogait, bebizonyíthatja igazát! Amelyik cég ezt nem vállalja…?

Legyen körültekintő szerződéskötéskor!

Ha a szerződésben vállalt összes feltételt teljesítő céget keres, válassza a 15 éves tapasztalattal rendelkező SmartBUS-t! A következő útjára már nem kell keresgélnie, tapasztalatai alapján minket fog hívni!

Comments are closed.