A „ kisbusz bérlés olcsón ” relatív fogalom!

Olcsó kisbusz bérlés

Mekkora összeg az, amire azt mondjuk, hogy olcsó? Egyáltalán drága a kisbusz bérlés? Ön mit tart drágának? 

Gondoljuk ezt át egy kicsit együtt!

A kisbusz bérlés mitől olcsó vagy drága? Milyen tételekből is áll össze az ár?

• a kiválasztott kisbusz minőségi kategóriája
• kilométerdíj
• benzinköltség
• amortizáció
• adók
• autópálya matrica
• egyedileg kért szolgáltatások díja
• külföldi útra a két sofőr munkadíja
• több napos úton a sofőr szálláshelyének díja

A felsoroltak egyrészt a kért szolgáltatások díjai, másrészt a szolgáltató költségei, melyet,- ahogy mindenki más, ő beépít az árba.

Kisbusz bérlés olcsón? De mitől lehet olcsóbb egyik, mint a másik?

Az egyik tétel, amit sokan drágának találnak, a külföldi utak során a két sofőr díja. Sokan nincsenek tisztában az ide vonatkozó jogszabályokkal, így ez érthető is. A jogszabály értelmében 4,5 óránkét a sofőrnek 45 perc pihenőidőt kell biztosítani. Erre a biztonságos vezetés miatt van szükség, beláthatja, hogy ez Önnek is érdeke!

Éppen ez az a helyzet, amit bizonyos szolgáltatók kihasználnak, „kiiktatják” ezt a lépést és egy sofőrrel vállalják az utat, veszélyeztetve ezzel az Ön biztonságát.

Amit még A „kisbusz bérlés olcsón” típusú ajánlatoknál tudnia kell:

ha külföldön ellenőrzik a sofőrt és túllépte az időt, nem vette ki a pihenőjét, azonnal le kell állnia. Ez Önnek meglepetésszerű lesz, már csak azért is, mert nem ér oda a megbeszélt időben, de az is előfordulhat, hogy a kényszerpihenőből adódóan este szállást is kell szereznie. Mindezek függvényében biztos, hogy az olcsóbb ajánlat olcsóbb lesz?

Arra is érdemes gondolnia, hogy aki ilyen módon vállalja a fuvart, valószínűleg egyéb törvényi előírásokat sem tart be. Ezek közé tartozik a kisbusz műszaki állapotának rendszeres felülvizsgálata. Mennyire lesz így biztonságos elindulnia?

Nagy valószínűséggel szerződés sem készül és biztosítást sem fizet, tehát ha bármi probléma adódik az úton, Önnek nincs hová fordulnia jogorvoslatért.

Erről részletesebben ITT: https://smartbus.hu/kisbusz-berles-jogszabalyok/

és ITT: https://smartbus.hu/akcios-olcso-buszberles-sokba-kerulhet-elmonjuk-miert/ írtunk, érdemes átolvasnia, mielőtt szolgáltatót választ!

Ha kisbusz bérlés kell olcsón és korrekt feltételekkel, kérje díjmentes ajánlatunkat ITT: https://smartbus.hu/buszberles-ajanlatkeres/

Comments are closed.